GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ITALIA

GALERIE FOTO Iubita lui Drăgușin, apariție incendiară în jacuzzi » Cum s-au fotografiat cei doi

Ioana Stan / foto Instagram @Ioana Stan +38   FOTO
Ioana Stan / foto Instagram @Ioana Stan

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2023 14:59 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 16:37

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, a postat mai multe fotografii cu internaționalul român, la aniversarea a 3 ani de relație.

Ioana și Radu au pozat în jacuzzi, în munții din Italia. Cu un peisaj superb pe fundal, cei doi se privesc pasional într-una dintre fotografii, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

+34 FOTO

„În Rai alături de tine. 3 ani împreună”, a scris Ioana Stan în descrierea pozelor cu Radu Drăgușin, fundașul de la Genoa și „Fotbalistul anului 2023” în Ancheta Gazetei Sporturilor.

Dezvăluiri despre relația lui Radu Drăgușin cu Ioana Stan

Svetlana, mama lui Radu Drăgușin, a făcut o serie de dezvăluiri mai puțin știute din viața privată a internaționalului român.

„Am primit-o pe Ioana cu brațele deschise, nu fac parte din categoria «soacrelor», îmi place să cred că fac parte din categoria «mamelor». I-am spus Ioanei să-mi spună pe nume și a fost frumos să aflu că și mama Ioanei i-a spus același lucru lui Radu. Suntem Sveti și Miha. 

Ioana este studentă la arhitectură, învață foarte mult și de fiecare dată când poate, vine să stea la Radu. Încercăm să ne facem programul astfel încât să stăm cât mai mult cu Radu, viața lui nu este chiar așa cum se vede din afară… este foarte multă muncă, disciplină și profesionalism. 

Multă lume își închipuie că viața de fotbalist este ușoară, iar iubitele au o viață «dolce far niente» (n.r. - dulce, fără griji). Da, este o viață frumoasă și plină de satisfacții, dar nu este pentru oricine. 

Ai nevoie de disciplină și de multă pasiune, dar mai ales ai nevoie să ai alături o persoană care să te înțeleagă”, a spus Svetlana, mama lui Drăgușin, potrivit cancan.ro.

VIDEO. Se face transferului celui mai bine cotat jucător român? Radu Drăgușin a ales noua sa destinație: „Acolo îmi doream de mic să joc”

Vezi și:

Băieții lui Hagi s-au făcut mari » Fotbaliștii lansați de „Rege”, show la cununia lui Ianis: „Farul campioană” și imnul României
EVENIMENT
Băieții lui Hagi s-au făcut mari » Fotbaliștii lansați de „Rege”, show la cununia lui Ianis: „Farul campioană” și imnul României
Gigi Becali s-a dezlănțuit și a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi » A luat microfonul și a cântat în mijlocul invitaților
EVENIMENT
Gigi Becali s-a dezlănțuit și a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi » A luat microfonul și a cântat în mijlocul invitaților

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (14)
VardyParty
VardyParty  •  30 Decembrie 2023, 22:16
Postat de maradona79 pe 30 Decembrie 2023, 22:03

:))))))))))) Toate se duc, dar mai ales Madalina. Un nume nevinovat.

Acu', stii cum e... si banii, ca si sângele, 3buie sa circule. Ca altfel... De-aia, MG e un fel de asistenta medicala. In fapt, Basten zice ca are vreo trei costume d'alea. Zic: "Ba, tu ai visat!!!?" "El nu si nu." Ce-i drept, am auzit aspiratorelul.

VardyParty
VardyParty  •  30 Decembrie 2023, 22:13
Postat de maradona79 pe 30 Decembrie 2023, 22:04

Maradona nu avea urme la nas. Asta inseamna sa ai clasa.

Normal. Diego is GOD. Asa ca, spun pentru totsi, inclusiv si pentru mine: lasă privirea in jos, fa-ți cruce cu limba, stai umil. taci, si asculta, dacă te-o baga God in seama, fie si numa' pentru o secunda. Ca altu' ca Diego nu ai sa mai vezi vreodatt'. Life is life.

maradona79
maradona79  •  30 Decembrie 2023, 22:04
Postat de VardyParty pe 30 Decembrie 2023, 21:44

O va avea; astepta sa ajunga la Londongrad ca sa fie pe Pagina Unu la tabloide. Fundaș-fundaș, dar idolul lui e Mutu, ba chiar Sfantu' Ilie, asta se știe.

Maradona nu avea urme la nas. Asta inseamna sa ai clasa.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează