GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Iubita lui Jude Bellingham, ședință cu 3 fotografii incendiare » Cum ar putea câștiga o avere alături de starul lui Real: „De ce nu se afișează împreună?”

Laura Celia Valk / Foto: Instagram +17   FOTO
Laura Celia Valk / Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 09:56 / Actualizat vineri, 05 iulie 2024 09:56

Iubita lui Jude Bellingham, Laura Celia Valk, și-a sedus fanii pe rețelele de socializare cu trei fotografii.

Iubita lui Jude Bellingham a postat trei fotografii în timp ce mânca paste. Blonda lui Jude Bellingham este surprinsă îmbrăcată doar într-o rochie albă de in.

GALERIE FOTO. Laura Celia Valk, iubita lui Jude Bellingham

+13 FOTO

Laura este absolventă a Universității din Amsterdam, profil economic. Blonda este și fondatoarea unei firme de consultanță în domeniul economic numită Bobby Rose Agency.

„A doua porție din aceleași paste delicioase, servite cu o rochie de vară puțin diferită, dar la fel de frumoasă”, a transmis iubita lui Bellingham prin intermediul rețelelor de socializare.

Laura Celia Valk este urmărită de peste 500.000 de utilizatori pe Instagram, toți încântați de postările olandezei.

„Cea mai frumoasă”, „Ești atât de frumoasă”, „Foarte drăguță”, Când e date-ul pentru paste?” au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Laura. Mulți fani au reacționat cu emoji-uri cu inimi.

Un expert financiar crede că relația dintre cei doi ar putea fi chiar mai profitabilă decât căsniciile lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Laura Celia Valk, model în vârstă de 25 de ani, refuză să se afișeze în spațiul public în prezența fotbalistului de la Real Madrid. Cu toate astea, expertul contactat de cotidianul Mirror susține că dacă aceștia s-ar afișa împreună ar putea face „milioane de dolari”

„Bellingham este similar lui Travis Kelce cu Taylor Swift, ar avea parte de o expunere incredibilă.

Din punct de vedere al alinierii unui brand, ar fi interesant să vedem ce se întâmplă când amândoi sunt implicați în promovare, dar ar fi multă treabă în afara terenului. Ar fi o creștere naturală a brandului.

Oamenii inteligenți din domeniul publicității se vor gândi la asta: «PrettyLittleThings este un brand cu o imagine bună, cum e și Real Madrid, ar putea fi o asociere». Ar putea valora milioane pentru Bellingham și pentru Real Madrid”, a declarat un expert financiar pentru cotidianul Mirror.

Citește și:

„Tunul” verii în Superliga: 4,5 milioane de euro pentru cei doi jucători! Acord cu clubul care îl dorește pe Edi Iordănescu
Superliga
„Tunul” verii în Superliga: 4,5 milioane de euro pentru cei doi jucători! Acord cu clubul care îl dorește pe Edi Iordănescu
Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”
Campionate
Toni Kroos, discurs manifest despre imigrația din Germania: „M-aș simți inconfortabil dacă fiica mea ar ieși după ora 23 în Germania”
Florin Niță n-a mai suportat! A spus tot adevărul despre oferta lui Gaziantep: „Este foarte departe”
Nationala
Florin Niță n-a mai suportat! A spus tot adevărul despre oferta lui Gaziantep: „Este foarte departe”

Reacție de milioane la muzeul Maybach din Bavaria, la vederea imaginilor cu Gigi Becali reparându-și limuzina cu ranga

O echipă de fotbal poartă un nume inspirat de „opera” lui Stalin, unul dintre cei mai mari criminali ai umanității! Clubul e lider în campionatul țării care a făcut istorie la Euro 2024


Comentarii (3)
CristiAnc
CristiAnc  •  07 Iulie 2024, 12:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

666piturca
666piturca  •  05 Iulie 2024, 17:15

Nu e nici o iubită. Bellingham a spus de nenumărate ori; până nu verifică situația cu Mădălina Ghenea, nu spune nimic. Nu face niciun pas. Așa că, vorba lui Sting de mai jos, ia-ți fetițo macaroanele și dă-i drumul de aici.

contrabas3
contrabas3  •  05 Iulie 2024, 10:33

Ce e incendiar în poza asta, cu o femeie deloc frumoasă ce ține în mână o furculiță din care atârnă niște macaroane italienești? Că și așa, după ce dă de două ori din măsele și înghite mâncarea, tot ciocolată de casă se face. Unde e incendiul, mă?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează