GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Galerie FOTO Toți ochii au fost pe ea la România - Elveția! Cine a furat toate privirile pe Arena Națională

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 23:27 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 23:27

Ramona Păun, sexy-prezentatoarea de știri din sport, a fost prezentă marți pe Arena Națională când România a învins Elveția cu scorul de 1-0, în preliminariile Euro 2024. Vedeta de la PRO TV a fost în culmea fericirii când Denis Alibec a înscris unicul gol al partidei.

Ramona Păun, considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, a fost să susțină România la meciul cu Elveția.Bucuria a fost imensă pentru moderatoarea de la PRO TV atunci când Denis Alibec a marcat în minutul 50 unicul gol al partidei.

+27 FOTO

Pe contul său de Instagram, Ramona Păun a împărtășit cu fanii săi momente de la meci. Jurnalista a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț din tribuna Arenei Naționale. Sexy-prezentatoarea de știri din sport s-a bucurat alături de suporteri de victoria României.

„Seara asta e pe primul loc în topul celor mai emoționante victorii trăite pe Arena Națională. Mulțumim, echipei Naționale a României!”, a scris Ramona Păun, în dreptul filmării postată pe contul ei de Instagram.

Andra le răspunde contestatarilor » Câți bani a primit pentru intonarea imnului la România - Elveția
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Andra le răspunde contestatarilor » Câți bani a primit pentru intonarea imnului la România - Elveția

Cu ce echipă ține Ramona Păun

Prezentatoarea, în vârstă de 36 de ani, face parte din echipa PRO TV de aproximativ 8 ani. Recent, ea a dezvăluit care este echipa din România cu care ține.

„Cu Steaua (n.red. – a ținut prima dată). Fratele meu era suporter înfocat și de la el am preluat «microbul» în copilărie. Între timp, mi-am redirecționat pasiunea pentru sport mai mult către tenis, iar din fotbal îmi place Borussia Dortmund. M-a impresionat povestea renașterii echipei și m-am îndrăgostit și de suporteri când am fost pe «Westfalenstadion», stadionul lor, la un meci Borussia – Real Madrid”, a declarat Ramona Păun, conform celor de la Fanatik.

+27 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Marele anunț făcut de Anamaria Prodan, înainte de meciul România - Elveția » Impresara e în delir: „Eu fac regulile”

Piers Morgan a venit în România și s-a contrat cu Andrew Tate: „Nu cred că mai realizezi ce spui! Tu vrei ca femeile să fie sclave!” » Un dialog șocant despre Matrix, închisoare, misoginism și conspirații

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (12)
petre47
petre47  •  23 Noiembrie 2023, 21:50

Deci, ce e? Prezentatoare sau jurnalista? Nu rezulta clar din articol, iar din comentarii .......

danglumetu
danglumetu  •  23 Noiembrie 2023, 16:43
Postat de gazistu pe 23 Noiembrie 2023, 11:23

ca e frumoasa Ramona, stim, si ea si Simona... dar sa scrii prostii, cum ca toti au venit sa o vada pe ea, e prea ridicol ; au venit sa vada meciul de fotbal. Ca stau unitat barbatii la ea, e altceva,, e si normal, la cum arata!! nota 3 pt articol.

te rog frumos, andrutzei i se permite orice! e preferabil acest articol celui scris de ''ginditorul'' geambasu care din toata calificarea el scrie doar despre adi de la valcea, confirmind zicala ''cind un intelept arata luna, prostul vede numai degetul''!

danglumetu
danglumetu  •  23 Noiembrie 2023, 16:39
Postat de Chris.Dumi pe 23 Noiembrie 2023, 13:20

Aș de unde ! La cat de frumoasa e poate avea orice barbat, doar sa se hotarască!

asta a spus si cel pe care-l contrazici!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează