GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Ea este femeia care nu i-a deschis ușa lui Cristi Tănase, când fostul „decar” al naționalei a fost filmat într-o stare deplorabilă

Adina Maria +29   FOTO
Adina Maria

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 11:45 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 16:06

Cristi Tănase, fostul jucător de la FCSB, a fost filmat în fața ușii apartamentului său când se afla într-o stare deplorabilă. Iată cine este soția lui „Dodel”, femeia care l-a lăsat să aștepte sângerând și fără un dinte în fața ușii.

După ce imaginile cu Cristi Tănase au ajuns în presă, fostul jucător de la FCSB a declarat, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că soția nu i-ar fi răspuns la ușă și s-ar fi așezat jos până aceasta îi deschidea să intre în casă.

FOTO. Ea e femeia care nu i-a deschis ușa lui Cristi Tănase

Adina Maria, soția lui Cristi Tănase. Foto: Instagram
Adina Maria, soția lui Cristi Tănase. Foto: Instagram
+25 FOTO

Adina Maria este partenera de viață a lui Cristi Tănase și este însărcinată. Bruneta îi va dărui fostului fotbalist primul copil. Despre Adina se știe că este make-up artist și că este pasionată de antrenamentele în sala de forță.

Cristi Tănase și Adina Maria s-au căsătorit în toamna anului trecut și în acest an vor deveni părinții unei fetițe. Bruneta trebuie să nască luna aceasta, fiind însărcinată în ultimul trimestru. Până acum, soția fostului fotbalist nu a făcut nicio declarație despre cele întâmplate.

Pe contul său de Instagram, acolo unde e urmărită de peste 30 de mii de persoane, soția lui Cristi Tănase obișnuiește să posteze poze provocatoare. Adina Maria mergea frecvent la sala de fitness.

Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără
RELAȚIE
Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără

Cristi Tănase despre imaginile tulburătoare prezente pe internet: „Mare lucru”

Chestionat pe seama subiectului, fostul mijlocaș - cu 7 trofee câștigate în tricoul roș-albastru! - a oferit propria versiune. Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost bătut de nimeni, ci soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței!

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut? Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem... Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu! Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut...

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!». Cine să mă bată, mă? «N-ai văzut filmarea?!». Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile. Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este”, a reacționat „Dodel” pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

MM, furios că „Dodel” Tănase a fost filmat, face o comparație șocantă la TV: „La alții, dacă făcea asta ...”

Cristi Tănase, reacție pentru GSP după imaginile șocante: „M-a sunat și Bogdan Stancu: «Ce ai făcut, frate?!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
sorine
sorine  •  14 Februarie 2024, 12:18

O ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandelu
mandelu  •  14 Februarie 2024, 11:47

Cu siguranta ,era ocupata cu clanta ! De la usa.....

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Februarie 2024, 11:13
Postat de steaua.libera pe 13 Februarie 2024, 19:44

Mai panoramă ca Dodel

Din păcate, România are o excelentă producție la hectar în privința asta. Am inundat Europa cu dumpingul la produsele noastre ieftine și cu puțină substanță activă, în rest mulți excipienți.:))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează