INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO Cutremur în Premier League » N-au primit 3 penalty-uri clare în meciul din week-end și amenință: „Luăm în calcul orice variantă. Transmisesem Ligii că arbitrul e fan Luton!”

Everton - Nottingham Forest / Foto: Imago +6   FOTO
Everton - Nottingham Forest / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 11:09 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 11:14

Un scandal imens a izbucnit în Anglia, după meciul de duminică dintre Everton și Nottingham Forest, încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea „caramelelor”.

Cele două echipe se află în zona retrogradării, ambele fiind depunctate de către Federația Engleză de Fotbal în acest sezon. Everton a fost sancționată cu 8 puncte, în timp ce Nottingham a pierdut 4 puncte.

Explicație incredibilă a președintelui La Liga! De ce nu a implementat sistemul „Goal Line”, cel care ar fi lămurit controversa din Real Madrid - Barcelona
REAL MADRID - BARCELONA 3-2
Explicație incredibilă a președintelui La Liga! De ce nu a implementat sistemul „Goal Line”, cel care ar fi lămurit controversa din Real Madrid - Barcelona

Nottingham Forest, acuzații grave la adresa arbitrajului: „Arbitrul VAR este suporter al echipei rivale”

„Trei decizii foarte proaste, trei penalty-uri neacordate, lucru pe care nu-l putem accepta. Am avertizat PGMOL (n.r. Comisia arbitrilor din Anglia) încă dinaintea meciului că arbitrul din camera VAR este suporter al echipei Luton, dar nu au luat decizia să-l schimbe.

Răbdarea noastră a fost deja testată de mai multe ori. Clubul Nottingham Forest va lua în considerare toate opțiunile posibile”, a fost comunicatul clubului, postat pe platforma X, fostul Twitter.

Nottingham Forest acuză că arbitrul din camera VAR, Stuart Attwell, este suporter al lui Luton, echipă care se află pe loc retrogradabil, la doar un punct în spatele echipei antrenate de către Nuno Espirito Santo.

Nottingham ar fi trebuit să primească 3 penalty-uri în meciul cu Everton! FOTO cu fazele incriminate

+2 FOTO

Într-un articol semnat pe site-ul Daily Mail, fostul arbitru internațional Mark Clattenburg a concluzionat că Nottingham are dreptate și că ar fi trebuit să primească cele 3 lovituri de la 11 metri cerute.

„La prima acțiune, Ashley Young îl lovește în picior pe Giovanni Reyna. Am mai văzut penalty-uri în faze similare în acest sezon, spre exemplu la Gordon, în Newcastle - West Ham. De data asta nici n-au mers la monitorul VAR.

Apoi, centrarea lui Callum Hudson Odoi a fost oprită cu mâna, evident, de Young. Și-a mărit suprafața corpului, n-a fost o poziție firească. Keane, în Liverpool - Everton, a fost penalizat pentru același lucru.

În cele din urmă, Hudson-Odoi a intrat în careu, Young l-a doborât din spate. Arbitrul Anthony Taylor le-a zis jucătorilor că amândoi au atins mingea. Pe reluări s-a văzut altceva”, a fost analiza lui Clattenburg.

Lupte incredibilă la titlu și la retrogradare în Premier League

Premier League ne propune un spectacol fantastic în acest sezon, nu numai în lupta pentru titlu, ci și la retrogradare.

În vârful clasamentului, Arsenal și Liverpool au câte 74 de puncte, în timp ce Manchester City are 73, dar cu un meci mai puțin disputat. Ultima dată când trofeul Premier League s-a jucat până-n ultima etapă cu trei echipe aflate în cursă a fost în sezonul 2013/2014, când Manhcester City a ieșit învingătoare (86 de puncte) în fața lui Liverpool (84 de puncte) și a lui Chelsea (82 de puncte).

Și „zona roșie” a clasamentului ne aduce o luptă de foc în acest final de campionat, cu mai multe echipe care speră să rămână în primul eșalon al fotbalului englez.

Burnley, care ocupă în acest moment locul 19, are 23 de puncte, în timp ce Luton, locul 18, are 25 de puncte. Forest este prima deasupra „liniei roșii”, cu 26 de puncte, iar grație victoriei de duminică, Everton a rămas pe locul 16, adunând 30 de puncte în 33 de meciuri, în timp ce Burnley, Luton și Forest au bifat deja 34 de meciuri în această stagiune.

Citește și alte știri:

Xavi a făcut prăpăd după „El Clasico”: „Nu vreau să tac! O rușine absolută! Meritam să câștigăm”
REAL MADRID - BARCELONA
Xavi a făcut prăpăd după „El Clasico”: „Nu vreau să tac! O rușine absolută! Meritam să câștigăm”
Kyros Vassaras a dat verdictul, la două zile după faza controversată din FCSB - Rapid
FCSB - RAPID 2-2
Kyros Vassaras a dat verdictul, la două zile după faza controversată din FCSB - Rapid

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (6)
armand
armand  •  22 Aprilie 2024, 15:00

Nimic nou, la ordinea zilei în Anglia, Brentford și Bournemouth conduc în topul greșelilor contra. VAR a adus doar lipsa de concentrare vecina cu nepăsarea deci în mare, necazuri și frustrare.

sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  22 Aprilie 2024, 13:22
Postat de Mitza_Biciclista pe 22 Aprilie 2024, 12:53

Si cutremurul unde e? Ca si rapidistii sunt ofticati si ameninta stocurile de parizer, dar nu e niciun cutremur :)))

DAR BARSAN SI COJOCORUL AI CAREI ECHIPE SUNT FANI ? :)))))))))))))))))

Mitza_Biciclista
Mitza_Biciclista  •  22 Aprilie 2024, 12:53

Si cutremurul unde e? Ca si rapidistii sunt ofticati si ameninta stocurile de parizer, dar nu e niciun cutremur :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează