INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

Xavi a făcut prăpăd după „El Clasico”: „Nu vreau să tac! O rușine absolută! Meritam să câștigăm”

Xavi/ foto Imago Images
Xavi/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 07:27 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 08:54

Xavi, antrenorul Barcelonei, a avut o reacție extrem de dură la finalul meciului pierdut cu Real Madrid, scor 2-3.

Catalanul acuză faza din minutul 28, când mingea trimisă de Yamal cu călcâiul a fost scoasă de pe linia porții de Lunin. La Liga nu are tehnologia „goal line” și nu s-a putut demonstra pe moment dacă mingea a trecut cu întreaga circumferință de linia porții.

Imaginile devenite virale după „El Clasico” » Cea mai nebună fază de la Real Madrid - Barcelona a fost deslușită
Real Madrid - Barcelona
Imaginile devenite virale după „El Clasico” » Cea mai nebună fază de la Real Madrid - Barcelona a fost deslușită

Xavi, atac dur după Real Madrid - Barcelona: „O rușine! Meritam să câștigăm”

„Toată lumea a văzut-o. Nu trebuie să mai spun nimic. Mă poate afecta pe mine și imaginea mea. Analizați-o voi înșivă. Dacă vom juca din nou, vom câștiga acest meci. Acest Clasico face parte din procesul de construcție și de învățare prin care trece clubul acum. Am jucat mai bine decât Madrid, dar am pierdut.

Nu vreau să tac. Este o rușine. Sentimentul meu este unul de nedreptate maximă. Nu a fost corect. Nu pot să păcălesc pe nimeni, cu atât mai puțin pe fani. Este evident.

M-ați întrebat despre arbitru înainte de meci și v-am spus că sper să treacă neobservat și să se descurce bine. Ei bine, nici una din cele două. Este păcat.

Dacă vrem să avem cel mai bun campionat din lume, trebuie să folosim tehnologia. Au fost situații nefavorabile pentru noi și altele pe care nu le puteam controla, precum cele de arbitraj. Încerc să nu-i înșel pe fani și să fiu sincer. Am meritat să câștigăm”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

Xavi: „Adăugați 6 puncte Barcelonei și scădeți 6 de la Real Madrid”

Xavi a continuat în aceeași notă: „Îmi pare foarte rău pentru că am dominat, ne-am creat ocazii. Am făcut jocul pe care trebuia să-l facem. Este filmul meciului din primul Clasico al sezonului și asta definește campionatul campionatul. Adăugați șase puncte pentru Barca și scădeți șase pentru Madrid. Asta este La Liga.

În apărare am fost foarte buni. Ei au generat foarte puțin împotriva noastră, cu excepția unor situații specifice. A doua repriză a fost excelentă. Am căutat mai multă intensitate și un presing sus.

Al doilea gol a fost o greșeală în careu, iar cel de 3-2 a fost o tranziție pe care nu am reușit să o oprim. Golul de 2-2 a venit prea repede după ce am făcut noi 2-1”.

FOTO. Francezii îl contrazic pe Xavi. Ce arată imaginile

FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
+6 FOTO

Francezii de la Canal+ au simulat faza contestată de Xavi după „El Clasico” și imaginile furnizate de tehnologie arată că balonul nu a trecut cu întreaga circumferință linia porții, în minutul 28.

VIDEO. Rezumatul meciului Real Madrid - Barcelona 3-2

Citește și:

Răzvan Lucescu, scandal-monstru după meciul care îl poate costa titlul: „În țara lui n-ar fi făcut așa ceva”
PAOK
Răzvan Lucescu, scandal-monstru după meciul care îl poate costa titlul: „În țara lui n-ar fi făcut așa ceva”
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon
PSG - LYON 4-1
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (25)
francescoli1974
francescoli1974  •  24 Aprilie 2024, 23:41
Postat de 19sevilla86 pe 22 Aprilie 2024, 10:02

Xavi are dreptate! Din nou Realul a furat deși nu mai era nevoie! Dar rutina, obișnuința devin o a doua natura! Japca așa cum încă face real in Spania și cum a făcut Juve in Italia e greu de găsit in Europa! Penalty dat aiurea, penalty neacordat la faultul evident al lui Rudiger la Yamal! Mingea in poarta nu se stie dacă a fost, chiar dacă sunt mai multe argumente pt gol! Jaful la drumul mare o practica obișnuita pt los merengues!

O echipă slabă Barcelona,Real i-a bătut de 3 ori chiar și la scor,pe Bernabeu Real a controlat meciul cu calm și autoritate,golul fantomă nu a fost,penalty la Lucas a fost evident iar Rudiger a stat pe loc și a intrat ăla mic,Fermin,în el. -11, e frig rău în Spania.

JohnParpalache
JohnParpalache  •  23 Aprilie 2024, 10:10
Postat de Stelian66 pe 22 Aprilie 2024, 20:10

Ciudat , pe cardul meu nu scrie ce spui tu . Dar ce stiu eu , doar sunt un madridista de peste 20 ani .

Iar eu sunt doar„realista”de ...58 de ani!

tk2014
tk2014  •  23 Aprilie 2024, 01:46
Postat de Stelian66 pe 22 Aprilie 2024, 20:16

Premier- ură și la gară . Buf buf și în forță . Bani mulți băgați , importuri de jucători și antrenori , dar stilul e aproape neschimbat. Ucigașii spectacolului. Cu 2 excepții , City și Arsenal .

ai zis-o mai ‘pe sleau’. n-am vrut sa ma mai cert cu toti ‘fanaticii’ premier league de pe aici. dar asta e adevarul. oricati antrenori straini ar aduce, jumatatea lor barbara va inclina mereu spre entropie. cred ca secretul city si guardiola sta in timpul pe care l-au petrecut la echipele respective si in rabdarea pe care au avut-o conducatorii cu ei. plus bugetele nelimitate. bugete de genul au mai avut si chelsea, liverpool sau tottenham, dar au schimbat antrenorii revolutionari prea repede.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează