INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORDEAUX

Alexi Pitu, criticat în presa franceză după ultimul meci: „E invizibil!”

Alexi Pitu, jucând pentru Bordeaux
Alexi Pitu, jucând pentru Bordeaux

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 octombrie 2023 12:03 / Actualizat sambata, 07 octombrie 2023 13:54

Alexi Pitu (21 de ani) a fost criticat în presa franceză după meciul Bordeaux - Caen, scor 1-1. Jurnaliștii consideră că extrema stângă nu și-a ajutat echipa.

Alexi Pitu a început titular partida din etapa 7# din Lique 2. Acesta a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit de antrenorul David Guion în minutul 66.

Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”
FCU CRAIOVA
Mititelu și-a anunțat noul antrenor printr-o informație „pe surse”, în ziarul lui » Alegere-șoc: „Antrenor care trăiește din basme și lauda presei”

Presa din Franța: „Pitu este moale!”

Jurnalistul Julien Bee a pus lupa pe prestațiile lui Pitu. Acesta a notat în cotidianul Girondins4Ever că românul a ajuns în Franța cu statutul unui tânăr care va exploda curând, dar nu a reușit sa confirme până în acest moment.

„Alexi Pitu a venit în ianuarie ca un tânăr care urma să explodeze, care era urmărit de marile cluburi ale Europei… Deocamdată nu a convins. Încearcă, se străduiește, dar este moale. Pitu este invizibil”, a apărut în publicația menționată mai sus.

Alexi Pitu, un gol în 10 luni la Bordeaux!

De la transferul în Franța, din luna ianuarie a acestui an, românul a adunat 24 de meciuri în Lique 2 și a marcat un singur gol, fără să paseze decisiv la vreo reușită. Până la partida cu Caen, fotbalistul crescut de Gică Hagi nu mai începuse titular de la victoria cu Amiens, scor 2-0, meci disputat pe 26 august. 

Basarab Panduru era convins că Alexi Pitu nu va reuși în Franța

Imediat după transferul lui Pitu la Bordeaux, Basarab Panduru și-a exprimat părerea cu privire la acest transfer. Fostul mare internațional a spus că fotbalul francez nu este pe stilul jucătorilor români.

„Surprins de sumă, două milioane. Mi se pare că sunt bani mulţi două milioane pentru Pitu. Liga 2 sună aşa... cam că acolo îţi e locul. Dar Franţa nu ştiu dacă este locul potrivit pentru un jucător din România

In liga a doua din Franţa sunt doar jucători de doi metri, se bagă materiale, mai puţin fotbal şi nu văd cum ai putea să faci faţă”, spusese Basarab Panduru, aflat în studioul Orange Sport.

Articol de Alexandru Tomuțiu

Citește și alte știri de actualitate:

Jucătorilor din Israel li s-a interzis să vorbească despre război! Prima reacție a unui român: „Situația nu e prea bună”
ISRAEL
Jucătorilor din Israel li s-a interzis să vorbească despre război! Prima reacție a unui român: „Situația nu e prea bună”
Cel mai în formă om de la FCSB, mesaj clar: „M-am obișnuit și cu criticile. Mă motivează
FCSB
Cel mai în formă om de la FCSB, mesaj clar: „M-am obișnuit și cu criticile. Mă motivează"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
ovis
ovis  •  08 Octombrie 2023, 09:16

Toți sunt moi la Hagi.Mici,fara forță,fara viteza,fara intensitateAr trebui sa schimbe selecția și modul de pregătire. Nu mai putem face fotbal ca in anii 80.Sper sa înțeleagă asta și sa aducă oameni pregătiți din Occident care stiu cu ce se mănâncă fotbalul juvenil.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Octombrie 2023, 14:50

...tot ce produce academia hagi nu i bun de nimik ,,,nici in Franta nici in Romania ...

alexiosas
alexiosas  •  07 Octombrie 2023, 14:35

"Încearcă, se străduiește, dar este moale. Pitu este invizibil”..... asta face formidabila academie hagi,viitorii jucatori ai nationalei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează