INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Nagelsmann o avertizează pe Barcelona: „Vom alinia cea mai bună echipă”

Julian Nagelsmann
Foto: Imago
Julian Nagelsmann Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 07 decembrie 2021 17:46 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 18:35

La Munchen, Barcelona își joacă ultima șansă de claificare în „optimile” Ligii Campionilor, iar Julian Nagelsmann, antrenorul bavarezilor, nu are de când să le ușureze misiunea catalanilor.

  • Barcelona a ajuns în fața unui moment crucial al sezonului. Unul de a fi sau de a nu mai fi în Ligă. Dacă Benfica o învinge pe Dinamo Kiev miercuri, Barcelona are nevoie de victorie în fieful lui Bayern! Altfel, cade în Europa League.

La conferința de presă de dinaintea partidei, Nagelsmann a vorbit despre importanța acestui meci și le face o promisiune fanilor Benficăi, că Bayern va juca cu cea mai bună echipă și va da totul ca să câștige partida.

Barcelona în fața ruletei „Bayern”! Care sunt argumentele în favoarea unei replici puternice a bavarezilor
BARCELONA
Barcelona în fața ruletei „Bayern”! Care sunt argumentele în favoarea unei replici puternice a bavarezilor

„Pe de o parte este rău să joci din nou pe un stadion gol, pe de altă parte este bine să înfrunți meciul fără a fi nevoie să câștigi. Este un meci important, mai ales pentru acei jucători care nu au atât de multă continuitate.

Trebuie să menții nivelul înalt și asta urmărim, ca să nu mai vorbim de relevanța pe care o are mereu Liga Campionilor și de respectul pe care trebuie să-l arătăm pentru celelalte echipe din grupă. Vreau să trimit un salut cordial Lisabonei și să îi asigur că vom ieși să jucăm cu cea mai bună echipă”, a declarat Julian Nagelsmann, potrivit AS

Bayern are absenți

Bavarezii se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Barcelona, nu mai puțin de 5 jucători importanți sunt așteptați să rateze duelul cu trupa lui Xavi.

„Goretzka nu a reușit să termine antrenamentul și nu va fi disponibil. Același lucru este valabil și pentru Gnabry și Choupo-Moting. Kimmich este, de asemenea, indisponibil deoarece va fi supus testului PCR miercuri pentru a ieși din carantină.

Lucas Hernandez arată bine, vom vedea dacă este o opțiune pentru echipa de start ținând cont și de importanța meciului de weekend-ul viitor”, a mai afirmat Nagelsmann.

Barcelona încă are o echipă grozavă și, din punctul meu de vedere, este în continuare candidată la titlu. Știu că începe cu o oarecare presiune și că depinde de rezultatul împotriva noastră. Cred că este bine că ne confruntăm un adversar care trebuie să meargă pentru cele trei puncte. Totuși, ceea ce contează pentru noi este propria noastră ambiție și dorința de a câștiga fiecare joc pe care îl jucăm.

- Julian Nagelsmann

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Jean-Michel Aulas, propunere „grotescă” de modificare a regulamentului în fotbal: „Poate asta l-ar ajuta să reia jocul, nu?”

Lionel Messi îi face bagajele lui Mauricio Pochettino. Dezvăluiri de ultimă oră făcute de L'Equipe

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
michael
michael  •  07 Decembrie 2021, 20:13

”Nagâțule”, oare chiar vei alinia cea mai bună formulă de echipă? Și dacă........................Cine să mai creadă ”dedesubturile” acestui sport?

moto.46.rossi
moto.46.rossi  •  07 Decembrie 2021, 19:22

Sāracii catalani...Mai bine nu s.ar prezenta la meci.La revedere

Vezi toate comentariile (2)
Comentează