INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA - INTER 1-3

CeasornICARDI » Argentinianul a lovit din nou cu precizie și a cucerit Cetatea Eternă

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 27 august 2017 12:58

Căpitanul nerazzurro, Mauro Icardi, a reușit a doua ”doppietta” la rând și a întors un joc dominat copios de Roma, care lovise trei bare la 1-0. Mutările lui Spalletti, insultat la revenirea pe Olimpico, au făcut diferența.

75 de goluriîn 127 de meciuri în campionat a reușit Icardi pentru Inter. Din aprilie 2014 nu mai legase două "doppiette"

Inter a dat timpul înapoi, la vremurile când câștiga și suferind, când atacantul de careu puncta cu precizie de ceasornicar și când, de pe margine, se simțea tușa antrenorului. Nerazzurrii puteau pierde la scor sâmbătă, pe "Olimpico", dar Spalletti, insultat la revenirea la Roma, a avut mult noroc și a știut să întoarcă jocul (3-1).

8 ani și 10 luniau trecut de la precedentul triumf obținut de Inter pe "Olimpico" în Serie A contra Romei, 4-0 pe 19 octombrie 2008

Corecție din mers

Pentru că giallorossii au dominat copios trei sferturi de meci, au avut 1-0, două bare (Kolarov și Nainggolan), o transversală (Perotti) plus un posibil penalty neacordat (nu s-a apelat la VAR). Iar pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești!

Mutările de pe bancă au revigorat mijlocul și au mutat pericolul la poarta adversă. Inter a speculat veriga slabă defensivă Juan Jesus, și-a regăsit traseele, verticalizările, dar și viteza, prin intrările lui Joao Mario și Dalbert și l-a pus în valoare pe Icardi. Două goluri din două ocazii în zece minute (67, 77) și a doua "dublă" la rând. Perisici a dovedit de ce e atât de dorit de Mourinho, cu două assisturi, ultimul pentru Vecino, iar Inter s-a trezit cu punctaj maxim după 180 de minute de raliu. Finișul e departe, dar startul e bun. 

"Începem să devenim o echipă și să avem o identitate, lucruri care ne-au lipsit sezonul trecut. Nu sunt un erou, toți am contribuit la revenirea din repriza secundă"
Mauro Icardi, atacant Inter

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează