INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Clauza secretă din contractul lui Harry Kane » Cum îl motivează suplimentar șefii lui Bayern Munchen

Harry Kane
Foto: Imago
Harry Kane Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 10:23 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 11:33

Salariul lui Harry Kane la Bayern este de 24 de milioane de euro pe sezon. Dar crește proporțional cu numărul de goluri înscrise, assisturi, lovituri libere sau penalty-uri care duc la marcarea unor goluri. Acum este aproape de o mărire cu 250.000 de euro! 

Șefii lui Bayern nu regretă niciun euro din cei peste 100 de milioane virați în contul lui Tottenham pentru Harry Kane. Exact așa cum se așteptau, căpitanul naționalei Angliei înscrie pe bandă rulantă.

Titan Kane! Bate record după record. Ce prag incredibil a atins la meciul cu Heidenheim
BAYERN - HEIDENHEIM 4-1
Titan Kane! Bate record după record. Ce prag incredibil a atins la meciul cu Heidenheim

Are deja 17 goluri marcate în cele 11 etape scurse din Bundesliga 2023/2024 și 4 în grupele Ligii Campionilor, în 4 partide disputate. Doar în Supercupa Germaniei, la 0-3 cu RB Leipzig, n-a punctat. 

Pentru ce primește Harry Kane mărire de salariu la Bayern Munchen

Revista Sport Bild susține că, deși se așteptau la un asemenea parcurs, șefii lui Bayern au agreat cu atacantul în vârstă de 30 de ani și o clauză de natură să-l motiveze suplimentar. Astfel, dacă atinge 40 de „scorerpunkte”, primește încă 250.000 de euro la salariul cifrat deja la 24 de milioane de euro anual.

Ce înțeleg germanii prin scorerpunkte? Acestea se atribuie unui jucător pentru golurile înscrise, pentru assisturi, dar și în cazul în care obține un penalty sau o lovitură liberă, iar acestea sunt transformate în goluri. Kane a ajuns deja la cota de 28!

În clauza internaționalului englez nu sunt „prinse” și meciurile din Cupa Germaniei. Dar oricum nu mai contează. Bayern a fost deja eliminată, încă din turul 2 al competiției, de FC Saarbrucken.

Harry Kane are statistici galactice în Bundesliga

Directorul executiv al campioanei Germaniei, Jan-Christian  Dreesen, este încântat de realizările lui Harry. Statisticile acestuia în Bundesliga chiar sunt deosebite:

  • A profitat de 11 dintre cele 13 ocazii pe care le-a avut. Și i-au trebuit mai puțin de 3 șuturi pe poartă pentru a înscrie
  • A marcat 17 goluri, mai multe decât orice alt jucător înaintea lui în primele 11 etape din Bundesliga. Vechiul record îi aparținea lui Robert Lewandowski (sezonul 2019/20) cu 16 reușite
  • Frecvența golurilor lui Kane (un gol în campionat la fiecare 57 de minute) îl propulsează pe locul 1 în ierarhia jucătorilor cu cel puțin 10 apariții în Bundesliga, din 1963. Pentru comparație: Robert Lewandowski (35) a marcat la fiecare 100 de minute în cariera sa în Bundesliga, Gerd Müller la fiecare 105 minute! Erling Haaland, la fiecare 87 de minute
  • A fost implicat în peste jumătate din cele 42 de goluri ale lui Bayern! Mai precis, la marcarea a 22. Un alt record, după unsprezece etape.

VIDEO Thomas Tuchel: „Asta face Kane de peste un deceniu, o are în sânge”

Citește și alte articole:

Revelația fotbalului spaniol, curtată de Real Madrid, Barcelona și 4 echipe din Premier League: „Lumea va afla în scurt timp unde voi juca în sezonul viitor”
SPANIA
Revelația fotbalului spaniol, curtată de Real Madrid, Barcelona și 4 echipe din Premier League: „Lumea va afla în scurt timp unde voi juca în sezonul viitor”
Alex Pașcanu, despre concurența pe care o are la Sporting Gijon: „El este un pic mai ofensiv” + Ce spune despre lupta pentru promovarea în La Liga
LA LIGA2
Alex Pașcanu, despre concurența pe care o are la Sporting Gijon: „El este un pic mai ofensiv” + Ce spune despre lupta pentru promovarea în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
MariusN
MariusN  •  15 Noiembrie 2023, 12:58

Kane n-a marcat cu RB Leipzig in Super Cupa, ptr ca abia sosise la München cu o zi inainte si a intrat abia in min. 63 in teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează