INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sezon de nota 5! Ce șanse are Dennis Man să continue la Parma: „Va fi greu de vândut”

Ce șanse are Dennis Man să continue la Parma. Foto: Imago Images
Ce șanse are Dennis Man să continue la Parma. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 12:20 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 12:50

Dennis Man (24 de ani) este creditat cu 30% șanse să rămână la Parma de către agenția Parmalive: „De la un jucător precum românul se așteptau la performanțe și o consecvență mult mai bune pe tot parcursul sezonului. Păstrarea lui e complicată. Totuși, din cauza prețului lui mare, nu e nici ușor să plece”.

Parma a ratat promovarea, cedând în semifinala play-off-ului cu Cagliari (2-3 și 0-0), care a și reușit să revină în Serie A. Echipa lui Fabio Pecchia va juca tot în Serie B, dar Dennis Man nu știe dacă va continua în divizia cadetă. Agenția Parmalive îl creditează doar cu 30% șanse să rămână, deși, „din cauza prețului său mare, românului îi va fi greu să plece”. 

Nota pe care i-a acordat-o pentru sezonul făcut în tricoul gialloblu e la limita suficienței (5), așteptările fiind mult mai mari pentru cea mai scumpă achiziție a patronului Kyle Krause.

Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania
FCSB
Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania

Dennis Man, criticat dur în Italia: „Invizibil ca atitudine”

„Când vrea să joace, se află printre cei mai periculoși, dar de multe ori a fost imperceptibil în teren. Pare că îi lipsește mereu câte ceva. Stagiunea lui Dennis Man, redusă numai la cifre, nu e departe de suficiență, cu șase goluri și două assisturi

Dar de câte ori, pe parcursul campionatului, nu s-a blocat în evoluții negative și meciuri în care a greșit tot ceea ce era posibil? Și de câte ori a părut invizibil pe teren, mai ales sub aspectul atitudinii?”, s-a întrebat sursa citată, în analiza stagională publicată pentru fiecare jucător în parte.

32 de meciuriși 1.870 de minute a bifat Dennis Man în sezonul trecut, reușind 6 goluri și două pase decisive. A primit două cartonașe galbene

Dennis Man a înșelat așteptările 

Parmalive îl critică pentru inconstanță și randamentul slab, sub calitățile și potențialul pe care și le-a dovedit și pentru care s-au plătit 13 milioane de euro în ianuarie 2021, cota lui fiind în prezent de patru ori mai mică, potrivit Transfermarkt.de. 

De la un jucător ca românul era de așteptat un cu totul alt randament și o constanță de-a lungul sezonului, care i-ar fi adus cu siguranță cifre cu mult mai bune. Și totul ar fi coincis cu puncte în plus pentru Parma și o cotă clar diferită în perspectiva următorului mercato, care începe în săptămânile următoare. Păstrarea lui este complicată, dar din cauza prețului lui mare, nu e ușor să plece”, a conchis sursa menționată.

3,2 milioane de euroeste cota actuală a lui Dennis Man, conform Transfermarkt.de. În martie 2021 a fost cotat cel mai sus, 11 milioane de euro

VIDEO. De ce nu se impune Dennis Man în Serie B? „Nu are dimensiunea muncii”

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile cu Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș

Cristi Chivu semnează un contract valabil pentru un sezon

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  13 Iunie 2023, 13:13

Adugam acestei tzepe si tzeapa cu Morutan si e clar ca fecesebeaua nu va mai pupa prea curand vreun transfer peste 3-4 milioane euro. S-au dus timpurile bune.

RegeleMihail
RegeleMihail  •  13 Iunie 2023, 13:02
Postat de VanBasten pe 13 Iunie 2023, 12:54

A dat fraierul ala de american 13 milioane de euro, cand baietul valora doar 2-3. Felicitari, Giovanni! Ai stiut sa vinzi o gloaba la pret de cal de curse.

dap. incredibil. singurul roman care merita 4-5 milioane este Marin. restu maxim 2/2,5. poate Burca mai este pe acolo sus…

RegeleMihail
RegeleMihail  •  13 Iunie 2023, 12:55

eee las'... isi mai face un tatuaj si e cel mai smecher! doar el e marele dennis man - wonderkid-ul romaniei!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează