INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

FOTO Eroul lui Real Madrid cu City a comis-o în derby-ul cu Barcelona! Apoi a avut o intervenție miraculoasă

Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, a greșit la golul prin care Barcelona a deschis scorul pe „Santiago Bernabeu”, în El Clasico cu numărul 257/ foto: Guliver/GettyImages +14   FOTO
Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, a greșit la golul prin care Barcelona a deschis scorul pe „Santiago Bernabeu”, în El Clasico cu numărul 257/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 22:16 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 22:37

Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid, a greșit la golul prin care Barcelona a deschis scorul pe „Santiago Bernabeu”, în El Clasico cu numărul 257.

Doar 6 minute au trecut până când Barcelona a marcat în poarta lui Real Madrid. Raphinha a centrat bine din corner, în 6 metri, iar Lunin a apreciat greșit și a ieșit prost pe centrare. Pe fază a fost Christensen, care a reușit să trimită cu capul în plasă.

FOTO. Eroarea lui Lunin în Real Madrid - Barcelona

+10 FOTO

Lunin a avut și o intervenție miraculoasă în El Clasico

La 20 de minute după gafa de la deschiderea scorului, Lunin a avut o intervenție incredibilă. A scos mingea care trecuse parțial de linia porții, după ce Yamal trimisese cu călcâiul.

Cum în La Liga nu există tehnologia „goal line”, faza a fost analizată în camera VAR. După 3 minute, s-a decis că balonul nu a trecut cu întreaga circumferință linia porții.

Eroul lui Real Madrid cu City a comis-o în derby-ul cu Barcelona! Apoi a avut o intervenție miraculoasă

Lunin a fost erou cu Manchester City

Eroarea lui Lunin a venit la 4 zile după ce a fost eroul lui Real Madrid în sferturile Champions League, cu Manchester City. Ucraineanul a apărat atunci două lovituri de departajare și a trimis-o pe Real în semifinale.

Scorul pe Etihad a fost 1-1 după 120 de minute, scorul la general a fost 4-4, iar la penalty-uri madrilenii s-au impus cu 4-3. Lunin a apărat șuturile expediate de Bernardo Silva și Kovacic.

Marca a titrat, după City - Real Madrid: „Lunin s-a îmbrăcat în supererou într-un meci care-i va schimba cariera”

„Lunin s-a îmbrăcat în supererou într-un meci care-i va schimba cariera. Erou. A atins gloria. Meci uriaș. A luat cu el noaptea magică și la penalty-uri și a salvat două. Performanță memorabilă pentru care Courtois ar fi semnat.

A făcut tot ce era posibil pentru a ține Madridul în meci. Și-a oprit adversarii din toate pozițiile: pe sus, jos, de la distanță, din apropiere.... A transmis încredere de la început până la sfârșit. Un boost de încredere pentru viitor. Nota 10”, au scris jurnaliștii spanioli.

Titular la Real, Lunin e, mai nou, numărul unu și la naționala Ucrainei. Alături de care va înfrunta România pe 17 iunie, în primul meci din grupa E de la EURO, la München. Pe Allianz Arena va ajunge în avans, pentru semifinala Bayern - Real.

Citește și:

Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon
PSG - LYON 4-1
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon
ULUITOR! Manchester United avea 3-0 pe Wembley cu echipa de liga a doua, în minutul 70: incredibil ce a urmat în semifinala Cupei Angliei
CUPA ANGLIEI
ULUITOR! Manchester United avea 3-0 pe Wembley cu echipa de liga a doua, în minutul 70: incredibil ce a urmat în semifinala Cupei Angliei

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Haha1989
Haha1989  •  21 Aprilie 2024, 23:00

Ce e interesant, toți arbitrii greșesc doar în favoarea lui Real.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează