INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

video Răzvan Marin, evoluție dezastruoasă » Presa italiană: „Un coșmar. Un meci de uitat pentru mijlocaș”

Răzvan Marin
Foto: Imago
Răzvan Marin Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 19:19 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 19:53

Cu Răzvan Marin (25 de ani) integralist, Cagliari a pierdut fără drept de apel meciul cu Fiorentina, scor 0-3. Mijlocașul a avut o prestație modestă, iar presa din Italia l-a criticat pentru prestația avută.

Pe „Artemio Franchi”, Fiorentina nu i-a dat nicio șansă lui Cagliari. La pauză avea deja 2-0 după golurile lui Biraghi (penalty) și Nicolas Gonzalez. Singurul moment când Marin s-a evidențiat a fost în minutul 58, când a fost avertizat cu un cartonaș galben.

Atacantul sârb Dusan Vlahovic a închis tabela la 3-0, provocând o nouă înfrângere pentru Cagliari, aflată pe penultimul loc în Serie A.

Reacția presei italiene: „Un coșmar. Un meci de uitat pentru mijlocaș”

La finalul partidei, presa italiană a analizat prestația lui Răzvan Marin, criticându-l pentru faptul că nu a coordonat jocul formației sale, acesta fiind notat cu nota 5 de jurnaliștii italieni.

„Când fostul mijlocaș de la Ajax nu aleargă, întreaga echipă de la Cagliari are probleme. Un meci de uitat pentru mijlocaș, care a fost blocat excelent de către Maleh și a comis faultul în urma căruia a înscris Vlahovic”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

„Absența lui Strootman l-a forțat pe Marin să preia misiunea de a coordona mijlocul terenului. A avut sarcini la care nu s-a adaptat. Un coșmar, un meci care trebuie uitat repede de Răzvan Marin”, au notat și cei de la centotrentuno.com

Cu Ștefan Radu integralist, Lazio a fost și ea umilită

Răzvan Marin nu este singurul român care a pierdut în această după-amiază. Folosit pentru prima dată la Lazio de către Maurizio Sarri, Ștefan Radu a asistat la recitalul lui Giovanni Simeone, fiul antrenorului lui Atletico Madrid, care a reușit primul său „poker” din carieră.

Simeone a lovit prima dată în minutul 30, când a țâșnit printre fundașii centrali și a reluat elegant, din prima, pe lângă Reina. Vârful argentinian a făcut imediat 2-0, cu un șut plasat de la marginea careului de 16 metri. Ciro Immobile a redus din diferență la prima acțiune a părții secunde, dar ultimul cuvânt i-a aparținut tot lui Simeone.

În minutul 62 a finalizat un contraatac, cu un șut la colțul scurt, iar în al doilea minut al prelungirilor a marcat cu o execuție rafinată, tot pe contră.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

KO(eman) » Cifre dezastruoase pentru antrenorul Barcelonei: „Să vină Xavi!”

Mircea Lucescu, invincibil în Ucraina! Victorie pentru Dinamo Kiev, alt gol pentru jucătorul revitalizat de tehnicianul român

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează