INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Perez, despre culisele alegerii lui Mbappe de a rămâne la PSG. Cine a intervenit decisiv + „Mi s-a spus că mama lui a fost foarte tristă”

Emmanuel Macron și Kylian Mbappe/ foto: Imago Images
Emmanuel Macron și Kylian Mbappe/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 09:56 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 10:25

Florentino Perez (75 de ani), președintele lui Real Madrid, a vorbit în premieră despre ratarea transferului lui Mbappe (23 de ani), care a ales să rămână la PSG.

Superstarul francez a ținut în joc de glezne ambele cluburi înainte de a se hotărî unde va juca din această vară, iar Perez consideră că intervenția președintelui Franței, Macron, a fost decisivă.

Pe 21 mai, PSG a anunțat oficial că Mbappe a ales să rămână la campioana din Ligue 1.

Marcel Răducanu, enervat de Hagi: „Unde sunt jucătorii ăia valoroși?” + „Alibec e mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a pus chiloții!”
ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-3
Marcel Răducanu, enervat de Hagi: „Unde sunt jucătorii ăia valoroși?” + „Alibec e mai gras ca mine, a făcut întindere când și-a pus chiloții!”

Florentino Perez spune că politicul a infulențat decizia lui Mbappe

„Visul lui era să joace la Real Madrid, am vrut să o facem în august anul trecut și nu l-au lăsat să plece, el tot spunea că vrea să joace la Madrid și cu 15 zile înainte s-a schimbat situația.

Pe de o parte din cauza presiunii politice, iar pe de altă parte din cauza presiunii economice. Este foarte tânăr, presiunea ne afectează pe toți, când președintele Republicii te sună, te afectează ca și copil. Nu prea avea sens ca președintele Franței să-l sune.

Nu este ușor să primești un telefon de la președintele țării, de la primarul Parisului, să îți spună să nu pleci. Asta a fost în Hexagon. Și apoi în Qatar, îți oferă niște lucruri care te înnebunesc un pic, îți oferă o influență disproporționată asupra aspectului sportiv.

Pun presiune pe el și el este deja un alt fotbalist. La Real Madrid nu există nimeni deasupra clubului. Este un mare fotbalist, poate câștiga mai mult decât alții, dar este un sport colectiv și avem valori și principii pe care nu le putem schimba”, a spus Florentino Perez, citat de Marca.

Cred că mama lui Kylian și-a dorit să vină la Real Madrid, pentru că acesta era visul lui de când era mic. Mi s-a spus că mama lui a fost foarte tristă

-Florentino Perez, președinte Real Madrid 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Superstarul cu 41 de trofee, dat afară de Barcelona: „E gata”

Vinicius, contract „galactic” la Real Madrid » Cum arată noua înțelegere + Clauză de reziliere uriașă

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
flosud97
flosud97  •  16 Iunie 2022, 13:10

Doamne, ma uit la astia 2 de mai jos si mare ti-e gradina Doamne

severusl
severusl  •  16 Iunie 2022, 13:10

Haha, #14 Champions League Medal winner goes brrrrrrrrrrrrr

flosud97
flosud97  •  16 Iunie 2022, 13:10

Doamne, ma uit la astia 2 de mai jos si mare ti-e gradina Doamne

Vezi toate comentariile (5)
Comentează