INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Football Leaks » Ronaldo a descris noaptea din scandalul de viol: ”A zis NU, dar m-a apucat de penis! A fost dur și repede”

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 12:35

Noi dezvăluiri ale Football Leaks, intrate în posesia Der Spiegel, îl incriminează pe Ronaldo în scandalul de viol din America.

Echipa de avocați angajată de portughez a "lucrat" pe declarații, schimbând mărturiile din dosarul de 41 de pagini din septembrie 2009 în care Cristiano recunoștea că Mayorga s-a opus să facă sex, refuzându-l de mai multe ori".

"I-am spus că îmi pare rău"

"Ea a zis că nu vrea, din moment ce abia ne întâlnisem. Dar chiar şi aşa, m-a apucat de penis. Și-a exprimat disponibilitatea. S-a lungit pe o parte, pe pat, şi eu am penetrat-o pe la spate. A fost dur. Timp de 5-7 minute nu am schimbat poziţia. Tot timpul a fost dur şi repede.

Poate s-o fi ales cu nişte vânătăi când am prins-o", a fost depoziția inițială, schimbată apoi doar în "m-a prins de penis".

Și transformarea a continuat. "Doamna C a țipat ori a ridicat vocea?", la care CR7 a replicat "A spus nu și s-a oprit de mai multe ori".

În decembrie n-a rămas decât "Nu". Apoi, Katryn s-a înfuriat la finalul actului sexual, "Dobitocule, m-ai forţat! Idiotule, nu sunt ca celelalte. Eu am spus că îmi pare rău!". Variantă complet "curățată", după trei luni, într-un nevinovat "Nu".

A acceptat 375.000 de euro

Mayorga a acceptat, la presiunile lui Ronaldo și ale avocaților săi, suma de 375.000 de euro pentru a păstra tăcerea, dar a redeschis acum cazul în Las Vegas.

Americanca de 34 de ani s-ar fi temut să nu fie "umilită public" şi să suporte represalii din partea liui Cristiano, cum a explicat în plângerea de pe 27 septembrie.

"N-au utilizat și n-au vorbit de prezervativ. Am finalizat pe pătură. Nu a existat lubrifiant. Am folosit salivă. Nu ştie dacă ea a avut orgasm"
Fragment al declarației date de avocatul lui CR7 din Der Spiegel

Vezi și: Cristiano Ronaldo se înțelesese cu altă formație înainte să vină la Juventus » Dezvăluire incredibilă: "Patronul a zis că nu e sustenabil"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
vladutz13
vladutz13  •  04 Decembrie 2018, 10:57

Chiar daca i-a inscenat totul, Ronaldo tot merita sa o pateasca pentru prostie, invatatura de minte pt altii. Cum naiba sa faci asta cu o necunoscuta care se si comporta dubios?? Apoi cu o necunoscuta sa nu folosesti prezervativ?? Nene :)))

vladutz13
vladutz13  •  04 Decembrie 2018, 10:55
Postat de Bjorn Larsson pe 02 Decembrie 2018, 22:52

Ce nu inteleg eu este daca ea l-a apucat de penis, atunci se mai poate numi viol sau dorinta si din patea ei ? Eu cred ca i-a placut si ei din moment ce a stat culcata.

Intelege ca asta este depozitia lui, deci asta e versiunea evenimentelor din punctul lui de vedere. Chiar si ce spune el nu mi se pare deloc ok, probabil daca luam versiunea ei si zicem ca a fost undeva pe la mijloc tot iese viol. Un NU ar trebui sa fie suficient.

193893057647314
Bjorn Larsson  •  02 Decembrie 2018, 22:52

Ce nu inteleg eu este daca ea l-a apucat de penis, atunci se mai poate numi viol sau dorinta si din patea ei ? Eu cred ca i-a placut si ei din moment ce a stat culcata.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează