INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

FOTO Harry Maguire, versiune șocantă asupra incidentului din Mykonos: „Mi-au injectat sora cu drogul violului! Polițiștii mi-au zis: «Cariera ta s-a terminat!»”

Harry Maguire și sora lui, Daisy. +11   FOTO
Harry Maguire și sora lui, Daisy.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 17:41 / Actualizat marti, 25 august 2020 19:13

Apar noi dezvăluiri după incidentul în care a fost implicat Harry Maguire (27 de ani), căpitanul lui Manchester United, pe insula Mykonos din Grecia.

  • Context: în urmă cu patru zile, Harry Maguire a fost reținut și dus cu cătușe la o secție de poliție, unde a petrecut două nopți. Fotbalistul se afla în vacanță pe insula Mykonos, alături de iubita, sora lui și câțiva prieteni.
  • Informațiile inițiale apărute în presa greacă susțin că fotbalistul ar fi fost implicat într-o bătaie generală între două grupuri, iar la sosirea polițiștilor Maguire i-ar fi atacat și pe aceștia.
  • Ulterior, Maguire a plătit 100.000 de euro pentru a ieșit din închisoare, însă e încă sub anchetă și riscă până la cinci ani de închisoare.

Prin intermediul avocatului său, fundașul și-a prezentat propria versiune asupra celor întâmplate. Jucătorul și anturajul său susține că ar fi fost atacați pe stradă de „un grup de albanezi” ce păreau „gangsteri”. Aceștia i-ar fi injectat surorii fotbalistului, Daisy, în vârstă de 20 de ani, un drog cunoscut drept „drogul violului”, iar ea ar fi leșinat. Înainte, ea le refuzase avansurile bărbaților albanezi.

Avocatul lui Maguire a mai povestit că, la sosirea poliției, jucătorul și prietenii săi au cerut să fie duși la spital, însă ar fi fost transportați direct la secția de poliție. Acolo, polițiștii l-ar fi lovit pe Maguire în picior și i-ar fi spus: „Cariera ta s-a terminat!”.

FOTO Ea e Daisy Maguire, sora lui Harry Maguire:

+7 FOTO

Grecii susțin că Maguire le-a oferit bani

Pe de altă parte, polițiștii greci susțin că Harry Maguire ar fi avut o atitudine arogantă cu ei. Ei susțin că le-ar fi spus că e foarte bogat, că e căpitanul lui Manchester United și s-a oferit să le dea bani ca să îi lase să plece.

O altă sursă susține pentru presa din Marea Britanie că Maguire și prietenii săi ar fi băut enorm și ar fi cheltuit o avere pe alcool, făcând un tur al barurilor de pe insulă.

Maguire riscă până la cinci ani de închisoare în Grecia, dacă va fi găsit vinovat, însă poate scăpa și cu o amendă. 

Ce este GHB sau „drogul violului”

GHB sau „drogul violului” este un drog care face ravagii în special în cluburi, de la începutul acestui secol. Efectele sunt similiare stării de ebrietate, la care se adaugă euforia și dezinhibarea. 

În funcție de doză și consumator, efectul drogului este de până la 3-4 ore, conform unui raport al Centrului de Traumă și Toxicologie.

Citește și alte știri despre Maguire:

Suma pe care Harry Maguire trebuie să o plătească ca să scape de 3 ani de închisoare în Grecia! Jumătate din salariul pe o săptămână!

S-a aflat ce l-a scos din minți pe Harry Maguire, arestat în Grecia » Sora lui a fost înjunghiată în mână!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (9)
paiazze
paiazze  •  25 August 2020, 21:22

Englezu' tipic. Bautura, scandal, ingamfare si prostie.

amicu
amicu  •  26 August 2020, 07:58
Postat de bazinga pe 25 August 2020, 19:40

Stai linistit, nu va face nicio zi puscarie !Iti amintesc de cazul olandezului de la Barca, imi scapa acum numele lui, a omorat pe cineva intr-un club sau in accident de masina si nu a facut nicio zi bulau !Ai vazut vreun fotbalist cunoscut condamnat cu executare?Dulapul Maguire a platit 100 de mii ca pe niste maruntis pentru cautiune....Il vad capabil de arogante maxime din cauza ca e putred de bogat, nu imi inspira prea multa inteligenta, din contra !

pai fiu-su lui iorgulescu ce mai face?

2102911679735264
Calin Radulescu  •  26 August 2020, 11:12

Astia sunt jucatorii de fotbal... Pleava societatii, fara scoala, fara educatie, niste betivi fara creier... Cristiano Ronaldo e exceptia care confirma regula

Vezi toate comentariile (9)
Comentează