INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

FOTO O formație de primă ligă din Turcia a purtat tricouri cu imaginea lui Mesut Ozil » Ce mesaj au inscripționat pe echipament

FOTO: Twitter @Yeni Malatyaspor +2   FOTO
FOTO: Twitter @Yeni Malatyaspor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 19:24

Turcii de la Yeni Malatyaspor au apărut cu tricouri personalizate cu imaginea lui Mesut Ozil (29 de ani) înaintea amicalului cu Gazişehir Gaziantep, câștigat cu 2-1.

Mesut Ozil s-a retras din echipa națională a Germaniei după un conflict cu președintele Federației și cu fanii nemți. Mijlocașul lui Arsenal Londra a acuzat că a devenit victima abuzurilor rasiste după fotografia făcută împreună cu Recep Erdogan(vezi detalii AICI).

Fotbaliștii de la Malatyaspor au transmis și un mesaj prin intermediul tricourilor: "Suntem toți alături de tine. NU rasismului".

Yeni Malatyaspor evoluează în prima ligă turcă. Sezonul trecut a terminat pe locul 10, la un punct în spatele lui Kayserispor, formație pregătită în acel moment de Marius Șumudică. 

Vezi și: Englezii nu mai țin cont de bani: Premier League a depășit 1 miliard de euro în mercato de vară pentru al 5-lea an la rând! Liverpool se apropie de 200 de milioane

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează