INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fundașul stânga al Angliei a trecut printr-un an înfiorător: accidentare gravă, depresie, unchi care s-a sinucis, frate atacat cu pistolul, mamă abuzată!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 10:32

Danny Rose, internaționalul lui Tottenham, dezvăluie că "am fost la psiholog și am fost diagnosticat cu depresie. Nimeni n-a știut. Nici părinților nu le-am spus". 

O perioadă groaznică, momente de viață extrem de dificilă, la limita prăpastiei, trăite de Danny Rose în ultimul timp. Nu doar o accidentare gravă, ci și un lanț de drame familiale l-au făcut pe fundașul stânga al lui Tottenham să sufere teribil.

Coșmar după coșmar

Totul a pornit de la leziunea la genunchi, din ianuarie 2017. Urma să lipsească opt luni. "În mijlocul recuperării, unchiul meu s-a sinucis. Apoi, în august, mama a fost abuzată rasial în Doncaster. Credeți că a fost tot? Nu! Cineva a intrat în casă și aproape că l-a împușcat în față pe fratele meu. S-a tras în casă", a povestit Rose într-un interviu oferit mai mult ziare britanice.

"Așa am ajuns la psiholog, care m-a diagnosticat cu depresie", a dezvăluit internaționalul în vârstă de 27 de ani. "Nimeni nu a știut, nu le-am zis nici măcar părinților. Probabil că ei vor fi foarte supărați când vor citi aceste lucruri".

"Naționala m-a salvat"

Rose, aflat la primul său Mondial, spune că "salvarea mea a fost naționala Angliei. Nu le pot mulțumi suficient selecționerului și medicilor. A fost foarte greu să depășesc o asemenea situație". 

"Nici nu mai știu câte pastile am luat pentru a putea juca din nou la Tottenham! Câte injecții am făcut! Cortizon și injecții cu plasmă îmbogățită. Totul pentru a juca din nou"Danny Rose, fundaș stânga Anglia

17selecții are Danny Rose la naționala Angliei, pentru care nu a înscris încă niciun gol

161de meciuri a jucat Rose pentru Tottenham, marcând 10 goluri

"Nu mai voiam să aud de fotbal"

Legat de accidentare, Danny Rose își amintește că, inițial, i s-a recomendat să nu se opereze, pentru ca, la un moment dat, intervenția chirurgicală să devină inevitabilă. "Nu mai voiam să aud de fotbal, nu mai voiam să fac tratament. Nu mai rezistam. A fost dificil". 

"Dacă voi fi victima rasismului în Rusia, nimic nu se va schimba"

Rose le-a cerut celor din familie să nu vină în Rusia. Dar nu se teme că va fi el victima rasismului. "Nimic nu se va schimba. N-ar trebui să fie așa, dar este. Nu cred că autoritățile fotbalului vor acționa", observă cu tristețe apărătorul. "Cât timp sunt însă în turneu, nu vreau să mă gândesc cu îngrijorare la siguranța familiei. Le-am zis tuturor să rămână acasă. Tata a fost foarte supărat. Mi-a spus că s-ar putea să fie singura șansă să mă vadă la Mondial. Este trist. Cumva, Rusia a primit dreptul de a organiza competiția și trebuie să mergem până la capăt". 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
1002176373150401
Laurentiu-marian Marin  •  07 Iunie 2018, 12:00

O mare *** de stire .mi am consumat 3 cartofi prajiti sa citesc aceasta aberatie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează