INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Emoționant » Autorul golului sezonului în Europa a făcut să plângă de fericire un copil fan United. Ce cadou i-a oferit

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 14:27 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 15:12

Alejandro Garnacho (19 ani), care a marcat duminică uluitor, din „foarfecă”, împotriva lui Everton (3-0), a surprins un tânăr suporter al lui Manchester United. Mijlocașul argentinian i-a oferit cadou micuțului George ghetele cu care a jucat în meciul de la Liverpool.

Autorul celui mai frumos gol al sezonului are nu doar talent, dar și un suflet mare. Alejandro Garnacho, care a deschis scorul pe Goodison Park, în meciul cu Everton (3-0), printr-o execuție nemaipomenită, i-a făcut o imensă surpriză unui tânăr suporter al său și al lui Manchester United

Mijlocașul argentinian s-a oprit cu mașina la porțile cantonamentul de la Carrington, pentru a-i da autograf micuțului George pe o poză cu echipa sa favorită. 

Garnacho l-a făcut apoi să plângă de fericire când i-a dăruit perechea de ghete cu crampoane cu care a marcat magnific din „foarfecă" în poarta celor de la Everton. 

Nici că se putea să-i facă Alejandro un cadou mai frumos puștiului în ziua în care își aniversa ziua de naștere!

„Cel mai frumos gol văzut în viața mea"

Îmbrăcat în echipamentul naționalei Argentinei și având la gât o eșarfă a lui United cu semnătura lui Garnacho, George a primit și un autograf pe posterul cu execuția acrobatică pe care a reușit-o duminică, în minutul 3 al duelului cu „caramelele". 

„Este cel mai frumos gol pe care l-am văzut în viața mea. Îți mulțumesc, Garnacho. Te iubesc, tu ești cel mai bun din lume", a răspuns puștiul, după ce a descoperit ce era în cutia roșie primită de la idolul său. Ghetele cu care argentinianul a reușit primul gol din acest sezon în Premier League aveau și autograful său. 

„Pentru prietenul meu, George, cu dragoste. Aniversare fericită", este mesajul scris de sud-american pe cutia cu ghetele.

„Sunt foarte bucuros pentru cadouri"

George i-a povestit și mamei sale ceea ce a trăit și a plâns, din nou, când a fost filmat cu cadourile făcute de Garnacho. 

„Sunt foarte bucuros că am aceste amintiri de la Alejandro. Pentru mine nu există un gol mai spectaculos decât cel reușit duminică, în partida de la Liverpool", a spus puștiul blond, emoționat până la lacrimi. „Foarfeca" argentinianului a făcut deja înconjurul lumii.

Născut la Madrid și format de Atletico, Alejandro este de la 16 ani la Man. United și în acest sezon are două goluri în 17 meciuri în tricoul "Diavolilor Roșii", pe lângă cele trei partide în echipa națională a Argentinei.

25de milioane de euro este cota de piață a lui Alejandro Garnacho conform Transfermarkt.de

VIDEO Rezumatul meciului Everton - Manchester United

Citește și alte știri de fotbal internațional

Rival pentru Radu Drăgușin la Newcastle și la Tottenham. Este chilipir față de român!
PREMIER LEAGUE
Rival pentru Radu Drăgușin la Newcastle și la Tottenham. Este chilipir față de român!
Se schimbă fotbalul DEFINITIV! Englezii au aflat și ce nu se știa » Măsura revoluționară pregătită de IFAB și FIFA, care se reunesc azi la Londra
REGULAMENT
Se schimbă fotbalul DEFINITIV! Englezii au aflat și ce nu se știa » Măsura revoluționară pregătită de IFAB și FIFA, care se reunesc azi la Londra

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  29 Noiembrie 2023, 09:21

1. e regizat. 2. ghetele sunt noi.!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează