INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Rival pentru Radu Drăgușin la Newcastle și la Tottenham. Este chilipir față de român!

Radu Drăgușin, în acțiune la Genoa // Foto: Imago
Radu Drăgușin, în acțiune la Genoa // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 13:03 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 13:18

Tottenham caută urgent fundaș central după accidentarea lui Mickey Van de Ven și a pus un nume nou alături de Radu Drăgușin (21 de ani). Daily Telegraph scrie că The Spurs îl curtează și pe uruguayanul Sebastian Caceres (24 de ani), pentru care Club America din Mexic cere doar 5 milioane de euro. Drăgușin costă 30!

Radu Drăgușin are concurență la un eventual transfer în Premier League. Inclus de presa britanică pe lista de achiziții a două cluburi din Premier League, Tottenham și Newcastle, internaționalul român ar putea fi „devansat" de un stoper mult mai ieftin, dar și cu trei ani mai în vârstă. 

Se schimbă fotbalul DEFINITIV! Englezii au aflat și ce nu se știa » Măsura revoluționară pregătită de IFAB și FIFA, care se reunesc azi la Londra
REGULAMENT
Se schimbă fotbalul DEFINITIV! Englezii au aflat și ce nu se știa » Măsura revoluționară pregătită de IFAB și FIFA, care se reunesc azi la Londra

Daily Telegraph a dezvăluit că Tottenham are nevoie urgentă de un apărător central, după ce s-a accidentat și Mickey Van de Ven, care va lipsi până la începutul anului viitor, tot indisponibili fiind Perisic și Sessegnon. 

O nouă țintă pentru echipa londoneză ar fi un internațional uruguayan, care evoluează în Mexic la Club America și al cărui contract expiră în vara lui 2024. Stoperul de 24 de ani este dorit și de Newcastle, a scris The Sun.

Caceres este chilipir față de Drăgușin!

E vorba despre Sebastian Caceres, cotat de Transfermarkt.de la 3,5 milioane de euro, dar pentru care Club America cere circa 5 milioane de euro. Față de Drăgușin, uruguayanul este de șase ori mai ieftin, din moment ce Genoa i-a pus în noul angajament o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro! Caceres a debutat în naționala celestă în 2022, contra Iranului, și de-atunci a mai bifat opt selecții. 

A evoluat în nouă meciuri în Liga MX, după ce în sezonul trecut bifase 36 de prezențe și un gol marcat, iar de la 1 ianuarie poate semna cu orice echipă. Inclusiv cu Newcastle, pentru care transferul lui Sebastian ar fi un chilipir. Există însă, conform The Sun, și o a treia formație interesată de uruguayan, Aston Villa.

Sebastian Caceres are toate calitățile cerute pentru un stoper. Este bun în duelurile aeriene, puternic și agresiv. Are un timing bun la tacklinguri. La multe aspecte seamănă cu Cristian Romero, care ar putea fi partenerul său în defensiva lui Postecoglou - Spurs-web.com, agenție engleză

15meciuri a bifat Radu Drăgușin în acest sezon la Genoa, pentru care a reușit un gol și o pasă decisivă. Are 12 selecții la națională, fără gol înscris

Citește și alte știri de fotbal internațional

Revoltă majoră în Liga Campionilor. Un club important acuză
PROTEST
Revoltă majoră în Liga Campionilor. Un club important acuză
Asalt în mercato! Bayern vrea un star al Barcelonei
BAYERN
Asalt în mercato! Bayern vrea un star al Barcelonei

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
visitor1
visitor1  •  28 Noiembrie 2023, 17:56

Nu se poate compara tranzitia unui jucator de la Il Calcio cu cea dintr-un campionat cum este cel din Uruguay. De aici si preturile diferite.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează