INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Gică Hagi, tentat de planul lui Fatih Terim de a-l readuce la Galatasaray: „E cel mai bun! Dacă mă cheamă, vorbim”

Gheorghe Hagi, tentat de planul lui Fatih Terim pentru Galatasaray
Gheorghe Hagi, tentat de planul lui Fatih Terim pentru Galatasaray

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 08:38 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 09:52

După ce presa din Turcia a anunțat planul lui Fatih Terim de a redresa-o pe Galatasaray, în care acesta să devină președinte, iar Hagi și Drogba să ocupe funcții importante în club, Gică i-a răspuns „Împăratului”.

La finalul partidei dintre Farul și Voluntari, câștigată cu 3-0 de constănțeni, Hagi a oferit o primă reacție la planul lui Fatih Terim.

Gică Hagi, despre recuperarea lui Ianis: „E puternic! Mult mai puternic decât mine, aici m-a depășit deja”
SCOȚIA
Gică Hagi, despre recuperarea lui Ianis: „E puternic! Mult mai puternic decât mine, aici m-a depășit deja”

Acesta dezvăluie că nu ar refuza o discuție cu fostul antrenor al celor de la Galatasaray, dar momentan dorește să rămână în continuare la Farul. 

„Respect total la infinit pentru Terim. Pentru Turcia și Galatasaray, el este numărul unu, Împăratul. El a condus acel vapor pe acel drum incredibil. Dacă mă cheamă, îmi face plăcere să merg măcar să stau de vorbă cu el, dar eu sunt la Farul. E o situație foarte delicată. E foarte greu să îl înlocuiești pe Fatih Terim. E unic în Turcia. E cel mai bun”, a declarat Hagi, conform digisport.ro

Fatih Terim vrea să ajute Galatasaray alături de Hagi și Drogba

Demis pe 10 ianuarie, Fatih Terim (56 de ani) se află în Bodrum, unde pune la cale un plan pentru redresarea clubului. Astfel, potrivit presei din Turcia, Terim vrea să devină președintele clubului, fiind de părere că echipele ar trebui conduse de oameni care provin din fotbal.

Turcii scriu că Terim vrea să aducă mai multe nume importante în club. Astfel, pe lângă foști fotbaliști turci, Gică Hagi și Didier Drogba sunt și ei pe ista lui Terim.

Gică Hagi a făcut istorie la Galatasaray

Antrenorul Farului a făcut istorie la Galatasaray, în calitate de jucător. A evoluat Galata între 1996 și 2001, fiind unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria clubului. A strâns 192 de partide, 71 de goluri și 64 de pase de gol pentru formația turcă. Ca antrenor, Hagi a avut două mandate: martie 2004-mai 2005 și octombrie 2010 – martie 2011.

11 trofeeare Hagi cu Galatasaray: 10 ca jucător și o Cupă a Turciei, ca antrenor

Citește și: 

Gică Hagi, despre recuperarea lui Ianis: „E puternic! Mult mai puternic decât mine, aici m-a depășit deja”
SCOȚIA
Gică Hagi, despre recuperarea lui Ianis: „E puternic! Mult mai puternic decât mine, aici m-a depășit deja”
Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor » Victorie dramatică în finala cu Palmeiras
CHELSEA
Chelsea a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor » Victorie dramatică în finala cu Palmeiras

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (16)
dobrin
dobrin  •  13 Februarie 2022, 22:07

Vine Hagi cu valiza plina de planuri si proiecte, sa-l ajute pe Terim. Ii tine o predica si lui Erdogan, ca doar fotbalul turc e in groapa si guvernul nu-l ajuta. Le face jucatorilor un decalog. Sa fie bine, ca sa nu fie rau.

amoniac
amoniac  •  13 Februarie 2022, 17:30
Postat de klauz pe 13 Februarie 2022, 12:30

Acesta este inca un articol nesemnat si neasumat, laudativ la adresa *** hagi. Zilnic se produc astfel de articole fie despre nulitatea ianis, fie despre nulitatea gica, uneori chiar si de 3-4 ori. Evident, nu se produc gratis si nu se preiau gratis. Gsp.ro se face de ras preluandu-le fara o minima cenzura, dar ridicolul e cea mai mica problema. Problema e ca o publicatie trebuie sa publice materiale PROPRII obtinute pe baza unor reguli. IAr continutul asta e publicitate goala, inselatoare de fiecare data. NIMENI nu-l vrea pe nulitatea gica, NIMENI nu-l vrea pe nulitatea ianis. Minciuni, praf in ochi...

Doar o singura mentiune, care nu are nimic de-a dace nici cu articolul si nici cu punctul tau de vedere: ma tot uit la articolele din presa sportiva, iar aici e singurul loc in care noi, cititorii, avem ceva de zis. Morisca asta, a stirilor noi si inutile, cuprinde tot ce inseamna presa scrisa. E prea multa si asta le e valoarea. Altfel, vedem asemenea articole, altele mai groaznice pe alte site.uri si pierdem timpul si injuram. Macar aici le putem spune ce credem. Intr.un final conteaza, si pentru ei si pentru noi.

flick2020
flick2020  •  13 Februarie 2022, 14:58
Postat de calinescu_ pe 13 Februarie 2022, 11:41

Hagi si Popescu "l-au ajutat" pe Terim cu informatii despre Morutan si Cicaldau , adica l-au ingropat ...!!!

Asa se vede treaba din groapa voastra *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează