INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Harry Kane scrie istorie în Premier League » Ce a reușit după golul marcat în poarta lui Crystal Palace

Harry Kane (29 de ani), atacantul celor de la Tottenham Hotspur, a scris istorie, în urma golului marcat, sâmbătă după amiază, în poarta lui Crystal Palace, într-o partidă din runda cu numărul 35 din Premier League. 
Foto: Imago
Harry Kane (29 de ani), atacantul celor de la Tottenham Hotspur, a scris istorie, în urma golului marcat, sâmbătă după amiază, în poarta lui Crystal Palace, într-o partidă din runda cu numărul 35 din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 20:07 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 22:47

Harry Kane (29 de ani), atacantul celor de la Tottenham Hotspur, a scris istorie, în urma golului marcat, sâmbătă după-amiază, în poarta lui Crystal Palace, într-o partidă din runda cu numărul 35 din Premier League. Trupa din nordul Londrei s-a impus cu 1-0. 

Internaționalul englez a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria Premier League, cu 209 goluri, se arată pe site-ul oficial al forului englez. 

Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți
DINAMO - UNIREA DEJ 0-0
Scandal în toată regula la meciul lui Dinamo: „secundul” lui Burcă, gest huliganic + fanii dinamoviști au aruncat cu mai multe obiecte în oaspeți

Harry Kane, al doilea marcator din istoria Premier League

Harry Kane a marcat unicul gol al partidei în minutul 45+1, când a reluat cu capul o centrare plecată din banda dreaptă, de la spaniolul Pedro Porro. 

Vârful lui Tottenham Hotspur l-a depășit astfel pe Wayne Rooney (37 de ani), fost jucător în Premier League la Everton și Manchester United. Fostul fotbalist a marcat în Premier League de 208 ori. 

Lider în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria Premier League este Alan Shearer (52 de ani), atacant care a înscris în Premier League de 260 de ori, pentru formații ca Newcastle United și Blackburn Rovers. 

Top 10 marcatori din istoria Premier League: 

  1. Alan Shearer: 260
  2. Harry Kane: 209
  3. Wayne Rooney: 208 
  4. Andy Cole: 187
  5. Sergio Aguero: 184
  6. Frank Lampard: 177 
  7. Thierry Henry: 175
  8. Robbie Fowler: 163
  9. Jermain Defoe: 162
  10. Michael Owen: 150

Citește și: 

Chelsea încheie seria rușinoasă » Prima victorie după aproape două luni în Premier League

Guardiola, furios după penalty-ul ratat de Gundogan: „Tu trebuia să bați!” » S-au ignorat la schimbare!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  07 Mai 2023, 09:35

Da, performanță de excepție pentru Jane într-un sezon cenușiu pentru echipă. Dacă nu pleacă nici la finalul acestui sezon, înseamnă că rămâne pe viață la Tot te înham o dată.:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează