INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

GALERIE FOTO Imaginile devenite virale după „El Clasico” » Cea mai nebună fază de la Real Madrid - Barcelona a fost deslușită

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 07:06 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 08:34

Real Madrid a învins-o pe Barcelona, scor 3-2, în „El Clasico”, însă o fază din prima repriză a stârnit controverse. Adriy Lunin a scos in-extremis o minge de pe linia porții, însă nimeni nu și-a dat seama dacă a fost gol sau nu în timpul partidei.

În La Liga nu există tehnologia „goal line”, care arată clar dacă mingea trece de linia porții. Însă, francezii de la Canal+ au simulat faza după „El Clasico” și imaginile furnizate de tehnologie arată că balonul nu a trecut cu întreaga circumferință linia porții, în minutul 28.

FOTO. Francezii au arătat că mingea nu a intrat în poartă la cea mai nebună fază din „El Clasico”

FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
FOTO: Captură CANAL+
+6 FOTO

După analiza completă făcută de francezi, Lunin rămâne cu intervenția incredibilă din minutul 28. A scos mingea care trecuse parțial de linia porții, după ce Yamal trimisese cu călcâiul.

Cum în La Liga nu există tehnologia „goal line”, faza a fost analizată în camera VAR. După 3 minute, s-a decis că balonul nu a trecut cu întreaga circumferință linia porții.

Portarul ucrainean și-a reparat parțial greșeala comisă la primul gol al catalanilor, marcat de Christensen.

Doar 6 minute au trecut până când Barcelona a marcat în poarta lui Real Madrid. Raphinha a centrat bine din corner, în 6 metri, iar Lunin a apreciat greșit și a ieșit prost pe centrare. Pe fază a fost fundașul danez de la Barcelona, care a reușit să trimită cu capul în plasă

Real Madrid a închis lupta la titlu cu Barcelona

După victoria dramatică din „El Clasico”, venită în prelungiri prin golul lui Bellingham de 3-2, Real Madrid pare că s-a desprins decisiv de Barcelona în lupta la titlu.

Madrilenii au 81 de puncte, cu 11 mai multe decât rivala catalană, cu 6 etape rămase de jucat în La Liga.

VIDEO. Rezumatul meciului Real Madrid - Barcelona 3-2

Citește și:

ULUITOR! Manchester United avea 3-0 pe Wembley cu echipa de liga a doua, în minutul 70: incredibil ce a urmat în semifinala Cupei Angliei
CUPA ANGLIEI
ULUITOR! Manchester United avea 3-0 pe Wembley cu echipa de liga a doua, în minutul 70: incredibil ce a urmat în semifinala Cupei Angliei
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon
PSG - LYON 4-1
Festival de goluri pe Parc des Princes! » Fără principalele arme, PSG a făcut instrucție cu Lyon

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
1945sv0509
1945sv0509  •  22 Aprilie 2024, 16:01

La ce bun sa mai platim o pleiada de arbitri daca exista ziaristi francezi ce dau verdicte ?

ursull
ursull  •  22 Aprilie 2024, 10:21

Mingea era în teren și la Olaru la centrare, dar ce să le ceri ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

JohnParpalache
JohnParpalache  •  22 Aprilie 2024, 10:15

Poate ca intre timp m-am invațat cu Premier league și de aceea chiar și „El clasico”nu mi s-a mai parut cine știe ce!„Los realistas”s-au invațat cu victorii cu stil de la Real,nu cu victorii pe contraatac!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează