INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLANTA UNITED - INTER MIAMI 5-2

video Inter Miami nu se descurcă fără Lionel Messi » A luat o „manita” de la Atlanta

Inter Miami nu se desurcă fără Lionel Messi. Foto: Imago Images
Inter Miami nu se desurcă fără Lionel Messi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 09:52 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 10:40

Fără Lionel Messi, accidentat, Inter Miami a fost surclasată la Atlanta, 2-5. Argentinianul a suferit o leziune musculară la echipa națională, în meciul cu Ecuador, și a fost lăsat acasă.

Lionel Messi este crucial pentru Inter Miami. Cu el, zburdă pe teren. În absența lui, devine o echipă mică. La al doilea meci fără internaționalul argentinian, menajat de antrenorul Gerardo „Tata” Martino, Inter a pierdut fără drept de apel la Atlanta, în fața lui United: 2-5.

Pierdere mare: va lipsi la meciul Sepsi - FCSB
Sepsi - FCSB
Pierdere mare: va lipsi la meciul Sepsi - FCSB

Prima îngrângere a lui Inter Miami din 16 iulie

Lipsiți și de Jordi Alba, oaspeții s-au dovedit vulnerabili în defensivă, iar în prima repriză au încasat 3 goluri din singurele 3 șuturi pe poartă ale adversarului și au intrat cu 1-3 pe tabelă la pauză.

Campana a făcut „dubla”, din penalty, și a redus astfel din handicap, 2-3, însă apărarea a cedat din nou și s-a ajuns la 2-5. Scor final. Prima înfrângere a lui Inter din 16 iulie, după 12 partide consecutive fără eșec (11 victorii, o remiză) de când a venit Messi.

VIDEO. Rezumatul meciului Atlanta - Inter Miami (2-5)

Cu Bolivia Lionel Messi n-a fost nici rezervă

Leo nici n-a făcut deplasarea la Atlanta, urmărind meciul la televizor, după ce s-a accidentat la reprezentativa Argentinei. El a jucat doar în partida cu Ecuador (1-0) din preliminariile CM 2026, în care a marcat unicul gol și a fost înlocuit spre final

La deplasarea în Bolivia, Messi nu a figurat nici măcar pe lista rezervelor, presa din Buenos Aires susținând că ar avea o mică problemă musculară.

Lionel Messi a simțit „o înțepătură în spatele coapsei”

„A simțit o înțepătură în spatele coapsei”, a dezvăluit selecționerul Lionel Scaloni. Și a completat: „Leo se simte bine, dar trebuie să fim atenți la partidele atât de importante programate într-un interval scurt. Nu e deloc ușor să joci 90 de minute la fiecare 2-3 zile, și cu călătorii obositoare. Nu am vrut să riscăm o accidentare mai serioasă”.

Inter Miami nu se descurcă fără Lionel Messi » A luat o „manita” de la Atlanta
Inter Miami, al doilea meci fără Leo Messi. Foto: Imago Images

Lionel Messi a influențat 16 goluri

Tocmai de aceea Martino nu a vrut să-l forțeze, având în vedere că Inter are de disputat cinci meciuri în următoarele două săptămâni, între care și finala US Open Cup, cu Houston Dynamo. 

De la transferul de la PSG, Messi a contribuit la 16 goluri marcate de trupa din Florida, cu 11 reușite și 5 pase decisive.

Citește și:

Barcelona, festival de goluri » Joao Felix și Joao Cancelo au „spart gheața” în tricoul catalanilor

FCSB, cenzurată de CSA Steaua! Sacrificiul făcut de echipa lui Becali

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  17 Septembrie 2023, 11:30

Mai bine ne spuneti si ca Alex Matan a ajuns la al optulea assist sezonul asta in MLS. Si ca baiatul nu mai joaca winger stanga, ci e MC-AMC acum..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează