INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Veste dură: Ivan Perisic s-a accidentat grav și riscă să-și încheie cariera!

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 20:09 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 20:24

La 34 de ani, unul dintre cei mai valoroși jucători croați ai ultimului deceniu a suferit astăzi o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept. Ivan Perisic, extrema lui Tottenham, va fi operat și nu va mai evolua la Spurs. E posibil să se retragă!

Ivan Perisic, 34 de ani, e unul dintre jucătorii importanți ai celei mai bune generații din istoria naționalei Croației, locul 2 la Mondialul din 2018 și medalie de bronz la CM 2022.

E al 3-lea în topul all-time al selecțiilor (129), depășit doar de Luka Modric (168) și Darijo Srna (134), și al doilea golgheter (33), la egalitate cu Mario Mandzukici și întrecut numai de Davor Suker (45).

UEFA a dat verdictul! Ce sancțiune a primit România după incidentele din partida contra Kosovo
UEFA
UEFA a dat verdictul! Ce sancțiune a primit România după incidentele din partida contra Kosovo

Ivan Perisic, decisiv în ultima etapă la victoria cu Sheffield

Venit în 2022 la Tottenham, după șase ani la Inter, Perisic a fost om de bază în primul sezon la Spurs, cu Antonio Conte manager, având 44 de partide în toate competițiile. În actuala stagiune, cu Ange Postecoglu pe bancă, a intrat meci de meci, însă numai spre final: în total, 98 de minute în 5 întâlniri de Premier League (plus 71 în Cupa Ligii).

În ultima etapă, croatul a apărut pe teren la 0-1 cu Sheffield United și a pasat decisiv la golul de 1-1, în al 8-lea minut de prelungire. S-a terminat 2-1 pentru Tottenham.

Ivan Perisic s-a accidentat singur la antrenament

Astăzi, o veste dură pentru el și pentru Tottenham. La antrenament, s-a accidentat singur, fără a fi victima unui contact violent. Și leziunea e gravă. Perisic a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept și, după ce va fi supus unei intervenții chirurgicale, foarte probabil, va fi indisponibil tot restul stagiunii.

O pierdere care contează în vestiarul alb-albastru. Mai ales că urmează o confruntare de foc, derbyul nordului Londrei, duminică, pe Emirates, contra lui Arsenal.

El nu va mai evolua probabil în tricoul lui Spurs. Contractul său pe White Hart Lane se încheie pe 30 iunie 2024. E posibil ca această accidentare să însemne și sfârșitul carierei.

Citește și:

Scandal imens la Ajax! Directorul sportiv a transferat un jucător printr-o inginerie financiară

Harry Kane sare în apărarea lui Harry Maguire: „E unul dintre cei mai buni fundași din istoria Angliei”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează