INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Ivan Perisic și-a îndeplinit visul » Cu cine a semnat vicecampionul mondial

Ivan Perisic
Foto: Imago
Ivan Perisic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2022 18:37 / Actualizat marti, 31 mai 2022 19:14

Ivan Perisic (33 de ani) a semnat un contract pe doi ani cu Tottenham, formație unde va fi pregătit de Antonio Conte (52 de ani), fostul său antrenor de la Inter.

Deși oficialii lui Inter au încercat să-l convingă pe mijlocașul croat să semneze prelungirea contractului, Perisic a refuzat. Nici Juventus nu a reprezentat o opțiune pentru vicecampionul mondial, așa cum se zvonea în presa din Italia.

Primul jucător important de la Dinamo care a anunțat că rămâne și în Liga 2: „Avem băieți de caracter”
Dinamo în „B”
Primul jucător important de la Dinamo care a anunțat că rămâne și în Liga 2: „Avem băieți de caracter”

Ivan Perisic a semnat cu Tottenham

Fobalistul de 33 de ani și-a dorit dintotdeauna să evolueze în Premier League, astfel că oferta celor de la Tottenham a fost de nerefuzat, mai ales că Antonio Conte a insistat pentru aducerea sa.

Londonezii se pregătesc pentru Liga Campionilor, iar venirea lui Perisic este una dintre mutările importante din această vară, mai ales că mijlocașul a fost adus din postura de fotbalist liber de contract.

„Suntem încântați să anunțăm transferul lui Ivan Perisic. Bine ai venit la Spurs, Ivan!”, a fost mesajul postat de club.

10 milioane de euroeste cota lui Perisic, potrivit transfermarkt.com

Ivan Perisic, doar cuvinte de laudă pentru Antonio Conte

„Sunt foarte entuziasmat. Le-am spus antrenorului și directorului sportiv că voiam să joc în Premier League din 2009, de când am început să evoluez la nivel profesionist. E un privilegiu să fiu antrenat de Antonio Conte, mă bucur că voi lucra din nou cu el. 

E un antrenor care se gândește la fotbal și când doarme, îmi place foarte mult caracterul său, sunt sigur că vom face lucruri mărețe împreună la Tottenham”, a declarat Ivan Perisic pentru site-ul oficial al lui Tottenham.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Benzema, arătat cu degetul de un fost ministru al Franței pentru incidentele de la finala Ligii: „Ce mesaj le transmitem acestor fani nebuni?”

Au început negocierile pentru transferul lui Lukaku

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  31 Mai 2022, 19:35

bravo... fugi cAT vezi cu ochii de italia. e un campionat slab. decat in primele 3 din italia , mai bine in ultimele 3 din Anglia, spania franta sau germania.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează