INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurnalista Sky Sports, Alex Scott, a stârnit controverse pe twitter: „Oare Messi ar avea loc în echipa lui Guardiola? Și dacă da, ar face Pep asta pentru el?”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 11:15

Alex Scott, fostă jucătoare de fotbal, în prezent jurnalistă la Sky Sports, a stârnit un lanț de reacții din partea fanilor fotbalului și în special ai Barcelonei. Motivul? Leo Messi.  

Scott, 34 de ani, este impresionată de forma arătată de Manchester City. Atât de impresionată încât nu este convinsă că superstarul argentinan ar avea loc în acest moment în „11”-le de start al lui Guardiola. 

După victoria lui City, 5-0, în fața lui West Ham, Scott a lăudat forța ofensivă a „cetățenilor” și a lansat o dezbatere: „Oare Messi ar avea loc în echipa lui Pep?!” 

Pe twitter, microbiștii au ironizat spusele fostei internaționale engleze, multora nevenindu-le să creadă că cineva poate pune la îndoială titularizarea lui Messi în orice echipă din lume. Unul dintre microbiști a ironizat-o: „Draga mea, el A FOST echipa lui Guardiola. Altă întrebare?”

Scott a răspuns, ulterior: „Oare Messi cel de acum ar avea loc în prima echipă a lui Manchester City? Bineînțeles că ar putea juca... Dar, ce am vrut să spun în emisiune a fost altceva, ceva ce cred că ar fi un subiect interesant de dezbatere... Ar trebui Pep să schimbe stilul de joc bazat pe viteză al lui City ca să-i facă loc lui Messi? Și dacă da, AR FACE Pep asta?” 

140 de meciuria jucat Scott în echipa națională a Angliei, pentru care a marcat 12 goluri


Un fan a sărit în apărarea jurnalistei: „Nu ar trebui să te justifici în fața proștilor de aici. Ei se simt inferiori pentru că știu că nu vor ajunge niciodată la nivelul la care tu ai fost”, la care Scott a răspuns: „Am depășit faza asta... cred totuși că e o dezbatere interesantă. Și poți vedea din răspunsurile cititorilor, când stai și analizezi, că are sens și nu e o părere stupidă doar pentru că e vorba despre Messi. Hai să mai vedem câteva opinii” 

Alex Scott a jucat pe postul de fundaș dreapta și a bifat 3 echipe în carieră: Arsenal, Birmingham și Boston. S-a retras în 2018.

Jurnalista Sky Sports, Alex Scott, a stârnit controverse pe twitter: „Oare Messi ar avea loc în echipa lui Guardiola? Și dacă da, ar face Pep asta pentru el?”
Alex Scott (foto: Getty Images)

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează