INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Primele mutări pregătite de Juventus pentru revenirea în prim-planul Seriei A

Paul Pogba și Jorginho
Foto: Imago
Paul Pogba și Jorginho Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2022 12:01 / Actualizat joi, 19 mai 2022 12:07

Juventus va termina pe locul 4 și în acest sezon de Serie A, fără vreo șansă de a emite pretenții la un loc mai sus.

După două sezoane dezamăgitoare, în care „Bătrâna Doamnă” a prins cu greu loc de Liga Campionilor, conducătorii clubului din Piemont sunt hotărăți să readucă gruparea în lupta la titlu.

„Dacă Dinamo nu trece de U Cluj, este ceva necurat!” » Nu le dă nicio șansă ardelenilor, deși vede un „haos de nedescris” în „Groapă”
DINAMO
„Dacă Dinamo nu trece de U Cluj, este ceva necurat!” » Nu le dă nicio șansă ardelenilor, deși vede un „haos de nedescris” în „Groapă”

Paul Pogba și Jorginho, țintele lui Juventus

După ce a cucerit 9 titluri consecutive în perioada 2012-2020, Juventus a avut mari probleme în ultimii doi ani, însă, următoarea perioadă de transferuri ar putea consemna aducerea unor nume foarte importante la Torino: Paul Pogba și Jorginho.

Potrivit celor de la Gazzetta dello Sport, Federico Cherubini, directorul sportiv de la Juventus, se află în Anglia pentru a negocia transferurile mijlocașilor Paul Pogba (29 ani, Manchester United) și Jorginho (30 ani, Chelsea).

În cazul francezului de la United, situația este simplă: contractul îi expiră în această vară, iar prelungirea înțelegerii nu a reprezentat o opțiune, astfel că Pogba s-ar putea reîntoarce gratis la Juve, acolo unde a mai jucat între 2012 și 2016. Campionul mondial ar urma să primească un salariu de 8 milioane de euro/an.

De cealaltă parte, Jorginho se află sub contract cu Chelsea până în 2023, dar nici în cazul său nu s-a ajuns la o prelungire de contract, motiv pentru care italianul, campion european în 2021, își dorește să se întoarcă în Italia, campionat unde s-a și remarcat în perioada 2014-2018, îmbrăcând atunci tricoul lui Napoli.

45 de milioane de euroeste cota de piață a lui Jorginho, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Barcelona vrea să-și întărească apărarea cu un transfer din Serie A » Jucătorul dorit insistent de Xavi pe Camp Nou

FOTO Invincibilii! Frankfurt o învinge pe Rangers și câștigă Europa League » Echipa lui Ianis Hagi pierde dramatic la penalty-uri

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează