INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

VIDEO S-a făcut de râs în SUA » Jucătorul de 75 de milioane de euro al lui Arsenal a ratat de 14 ori la rând și a intrat în istorie

Kai Havertz // foto: Imago Images
Kai Havertz // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 12:12 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 12:48

Kai Havertz (24 de ani), jucătorul cumpărat de Arsenal cu 75 de milioane de euro, s-a făcut de râs în SUA, în ziua dinaintea amicalului dintre „tunari” și echipa vedetelor din MLS. Havertz a ratat toate șuturile în cadrul unei provocări, ceea ce nu se mai întâmplase niciodată.

Înainte de amicalul dintre MLS All-Stars și Arsenal de noaptea trecută, fotbaliștii celor două echipe au participat la deja-tradiționalul „MLS All-Stars Skills Challenge”, un set de provocări care presupun ca fotbaliștii să șuteze, să paseze, să reușească stopuri complicate sau să nimerească bara transversală a porții.

Cu această ocazie, Kai Havertz, mijlocașul ofensiv cumpărat de Arsenal în această vară cu 75 de milioane de euro, s-a făcut de râs.

Premierul României a trimis Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo
CSA STEAUA
Premierul României a trimis Corpul de Control la CSA Steaua! Prima măsură a lui Ciolacu, după ce FCSB n-a fost lăsată să joace în Ghencea derby-ul cu Dinamo

Kai Havertz s-a făcut de râs în SUA » A ratat de 14 ori la rând în provocarea MLS All-Stars

Neamțul a participat la provocarea „centrare și voleu”, în care coechipierii Jorginho și Jurrien Timber i-au pasat balonul, iar el trebuia să înscrie cât mai multe goluri posibile în 60 de secunde.

Pe durata acelui minut, Havertz a încercat 14 execuții. De 6 ori a ratat ținta, de 6 ori a respins portarul, iar în două rânduri a lovit bara. Indiferent că a reluat din prima sau a ales mai multe atingeri, Havertz nu a înscris nici măcar o dată, ceea ce nu se mai întâmplase niciodată în istoria acestui eveniment, conform Sports Illustrated.

Havertz a trecut însă rapid peste momentul stânjenitor. A fost introdus la pauză în amicalul contra vedetelor din MLS și a înscris golul care a închis tabela la 0-5. Reușita a fost frumoasă, preluare pe piept apoi șut năprasnic cu „șiretul”.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Furtună la Budapesta după „o rușine istorică” » Eliminați de electricieni! Președintele lui Ferencvaros l-a dat afară pe antrenor pe social media

Ce salariu va avea Henderson în Arabia Saudită și cât va primi Liverpool pentru transferul lui

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează