INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

Al doilea meci fără Leo Messi » De ce nu l-a convocat antrenorul „Tata” Martino pe căpitanul argentinian

Inter Miami, primul meci fără Leo Messi. Foto: Imago Images
Inter Miami, primul meci fără Leo Messi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 18:57 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 09:34

Leo Messi (36 de ani) a rămas la Miami, în timp ce colegii săi de la Inter au zburat spre Atlanta. Campionul mondial a acuzat o problemă musculară și n-a fost nici pe banca de rezerve la meciul Argentinei din Bolivia (3-0).

Inter Miami trebuie să se descurce pentru a doua oară fără cel mai important fotbalist al său. Leo Messi a mai lipsit până acum doar o dată din cele 12 meciuri ale echipei americane (la 3-2 cu Kansas City), ce nu a pierdut deloc de la transferul argentinianului. 

Antrenorul Gerardo „Tata” Martino nu l-a inclus pe lista convocaților pentru deplasarea de la Atlanta, din etapa a 29-a din MLS.

„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”
FARUL - FCSB
„Verratti” va fi în lotul FCSB pentru derby-ul cu Farul: „Joacă orice de la mijloc în sus. A dat un gol de senzație la națională”

Leo Messi, menajat de selecţionerul Argentinei cu Bolivia

Motivul este misterios și s-ar putea să nu fie legat de o stare de oboseală acuzată de decarul sud-american, ce a jucat doar în partida cu Ecuador (1-0) din preliminariile CM 2026, în care a marcat unicul gol și a fost înlocuit spre final

La deplasarea în Bolivia, Leo nu a figurat nici măcar pe lista rezervelor, presa din Buenos Aires susținând că ar avea o mică problemă musculară. 

„A simțit o înțepătură în spatele coapsei”, a dezvăluit selcționerul Lionel Scaloni. Și a completat: „Leo se simte bine, dar trebuie să fim atenți la partidele atât de importante programate într-un interval scurt. Nu e deloc ușor să joci 90 de minute la fiecare 2-3 zile, și cu călătorii obositoare. Nu am vrut să riscăm o accidentare mai serioasă”.

Leo Messi a influențat 16 goluri pentru Inter Miami

Tocmai de aceea Martino nu a vrut să-l forțeze, având în vedere că Inter are de disputat cinci meciuri în următoarele două săptămâni, între care și finala US Open Cup, cu Houston Dynamo. De la transferul de la PSG, Messi a contribuit la 16 goluri marcate de trupa din Florida, cu 11 reușite și 5 pase decisive. 

Căpitanul a confirmat că a rămas acasă, postând pe Instagram o poză cu o pizza comandată la un restaurant argentinian cunoscut în Miami.

Citește și:

O legendă a lui United îl laudă pe Bellingham: „Va câștiga cel puțin un Balon de Aur, dacă nu două sau trei!”

Antrenorul Parmei, mesaj pentru Valentin Mihăilă: „Golul de la echipa națională trebuie să-i dea liniște”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează