INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

FOTO Primele imagini cu Leo Messi la Miami! Și lumea MMA vorbește de el: „Va atrage oameni neinteresați de fotbal și îi va transforma în fani pe viață”

Primele imagini cu Leo Messi la Miami. Foto: Twitter +9   FOTO
Primele imagini cu Leo Messi la Miami. Foto: Twitter

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 17:35 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 17:35

Ajuns de marți în Statele Unite, Leo Messi (36 de ani) va fi prezentat duminică de Inter Miami. În așteptarea startului, campionul mondial încearcă să aibă o viață normală, mai liniștită ca la Paris, fiind văzut cu soția și cei trei băieți în timp ce făcea cumpărături de la supermarket.

După doi ani agitați la Paris Saint-Germain, Leo Messi a ales Statele Unite pentru finalul carierei, la Inter Miami. La 36 de ani, vrea mai multă liniște. Și la naționala Argentinei e aproape de sfârșit: „Nu știu când mă voi retrage, Dumnezeu îmi va spune. Probabil că în curând, ținând cont de vârsta mea”.

+5 FOTO

Imagine surprinzătoare: Leo Messi și familia la supermarket în Miami

Deocamdată, e în America, în așteptarea startului la echipa patronată de miliardarul Jorge Mas (David Beckham este și el acționar minoritar). 

Duminică, va fi prezentat la Inter Miami, într-un show în care ar putea cânta și Shakira. Iar debutul oficial e prevăzut pentru 21 iulie, împotriva lui Cruz Azul, meci la care un bilet a ajuns la 17.000 de dolari!

Sosit marți în Florida, campionul mondial încearcă să aibă o viață apropiată de ce ar vrea el pentru familia sa. Au apărut primele imagini cu el la Miami. Într-una, este pupat de un fan îmbrăcat în tricoul Argentinei la ieșirea dintr-un restaurant. În a doua, apare la supermarket, alături de soție și de cei trei copii. Nici acolo nu a scăpat de suporteri. Și acolo a fost recunoscut, tinerii l-au rugat să se pozeze alături de ei. Și Leo a acceptat.

FCSB - Dinamo, în pericol să NU se joace în Ghencea?! Gigi Becali, pentru GSP: „Așa e când lucrezi cu statul” + Ce spune comandantul CSA Steaua
FCSB - Dinamo
FCSB - Dinamo, în pericol să NU se joace în Ghencea?! Gigi Becali, pentru GSP: „Așa e când lucrezi cu statul” + Ce spune comandantul CSA Steaua

Managerul lui Conor McGregor: „Generația tânără se va implica în joc mult mai repede datorită lui Leo Messi"

Despre Messi se vorbește peste tot în SUA. Inclusiv în lumea MMA. Managerul lui Conor McGregor crede că adolescenții se vor apropia și mai mult de fotbal în America datorită starului argentinian. 

„Sunt nerăbdător să descopăr ce va însemna Messi aici. Generația tânără se va implica în joc mult mai repede. Văd un viitor strălucit pentru Major League Soccer", a declarat Audie Attar pentru Daily Mail.

Chuck Liddell, fost luptător MMA: „Oamenii vor să vadă sportivi legendari. Leo Messi e unul dintre ei”

La rândul său, fostul luptător MMA Chuck Liddell a spus: „Pur și simplu, vor fi mai mulți ochi care vor urmări fotbalul. Messi va atrage oameni care nu erau neapărat interesați de soccer, îi va atrage și va transforma în fani pe viață. Oamenii vor să vadă sportivi legendari, iar Messi e unul dintre ei”.

60 de milioane de dolariva fi salariul anual al lui Leo Messi la Inter Miami. Argentinianul primește și bonusuri de la Apple și Adidas, sponsorii MLS

Citește și:

Olimpiu Moruțan, ofertat din „paradisul financiar”! Cum a reacționat Galatasaray

Chiricheș, contract FABULOS la FCSB » Becali: „I-am făcut o ofertă cum nu mai există în România”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează