INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

VIDEO Lionel Messi, gest viral pe internet » A oprit mașina la semafor și a sărutat un fan pe obraz

Lionel Messi (36 de ani), extrema dreapta a formației americane Inter Miami, i-a îndeplinit dorința unui fan care îl aștepta pe acesta la un semafor.
Lionel Messi (36 de ani), extrema dreapta a formației americane Inter Miami, i-a îndeplinit dorința unui fan care îl aștepta pe acesta la un semafor.

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 17:49 / Actualizat sambata, 05 august 2023 19:13

Lionel Messi (36 de ani), extrema dreapta a formației americane Inter Miami, i-a îndeplinit dorința unui fan care îl aștepta la un semafor. 

De 7 ori câștigător al Balonului de Aur, Lionel Messi e așteptat peste tot de fanii din Statele Unite încă de la venirea pe continentul nord-american. 

Un fan al acestuia l-a așteptat pe argentinian la un semafor, sperând să își îndeplinească o dorință: acela de a primi un sărut de la sud-american. 

CSA Steaua n-are drept de promovare, dar continuă să aducă jucători » Doi fotbaliști prezentați azi de roș-albaștri
STEAUA
CSA Steaua n-are drept de promovare, dar continuă să aducă jucători » Doi fotbaliști prezentați azi de roș-albaștri

VIDEO. Lionel Messi i-a îndeplinit dorința unui fan la Miami 

Lionel Messi a oprit mașina la semafor și a deschis geamul. Cu telefonul în mână, pentru a imortaliza momentul, fanul i-a spus lui Messi, în limba spaniolă: „Te iubesc, căpitane!”. 

După aceea, cei doi au dat mâna, iar fanul s-a întins către Messi, care l-a sărutat pe obraz. Imediat după aceea, microbistul s-a retras și a spus, în fața camerei: „Te iubesc, căpitane! Nu pot să cred ce s-a întâmplat!”. 

Momentul a devenit viral pe rețeaua de socializare Tik Tok. Videoclipul a adunat peste 21 de milioane de vizualizări și peste 4,6 milioane de aprecieri. 

Lionel Messi, start excelent la Inter Miami

Lionel Messi are un început excelent la Inter Miami, trupă patronată de David Beckham. Argentinianul a marcat golul victoriei americanilor în meciul cu mexicanii de la Cruz Azul, din Leagues Cup. 

Intrat pe teren în locul lui Benjamin Cremaschi, în minutul 54, argentinianul a adus cele 3 puncte în contul lui Inter Miami cu un gol din lovitură liberă, în minutul 90+4. 

Messi a mai reușit două „duble” în următoarele două meciuri. A marcat de două ori în victoria lui Inter Miami cu Atlanta United, 4-0, și de două ori în Inter Miami - Orlando City 3-1. 

A jucat 3 partide la Inter Miami, a marcat 5 goluri și a dat o pasă decisivă. 

VIDEO. Lionel Messi, decisiv în Inter Miami - Cruz Azul

Citește și: 

Ziua superloviturilor în Premier League: Chelsea a anunțat și ea un transfer de 5 stele

Rival pentru Haaland » Manchester United a anunțat transferul atacantului de 74 milioane de euro: „Savurez această șansă!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
elgabri
elgabri  •  06 August 2023, 17:58

Despre pensionari numai de bine .

mehigh_ms
mehigh_ms  •  06 August 2023, 08:41
Postat de parachioara5 pe 05 August 2023, 18:54

...pe cine intereseaza de acest jucator expirat ...dati poze cu Haaland...

pe tine vad ca da!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  06 August 2023, 04:42

FC Hollywood

Vezi toate comentariile (10)
Comentează