INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Luis Enrique a cerut un superstar de la Barcelona la PSG! Ce clauză de reziliere are spaniolul

Pedri, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages
Pedri, în dreapta // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 13:35 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 13:47

Pedri (20 de ani) a intrat pe radarul lui PSG, iar fostul selecționer al Spaniei, Luis Enrique, se pregătește să acopere plecarea lui Verratti în Orientul Mijlociu și vrea să lucreze din nou cu mijlocașul iberic.

Pe lângă golgheterul echipei, Kylian Mbappe, PSG se pregătește de pierderea unui alt titular incontestabil, Marco Verratti, curtat de Al-Hilal. 

Pedri ar fi înlocuitor pentru Marco Verratti

Antrenorul Luis Enrique s-a decis deja asupra înlocuitorului italianului și îl vrea pe Pedri. Mijlocașul Barcelonei mai are contract cu campioana Spaniei până în iunie 2026 și o clauză de reziliere de 110 milioane de euro. 

Acesta n-a închis ușa negocierilor și a lăsat de înțeles că i-ar plăcea să lucreze din nou cu fostul selecționer al Spaniei. Managerul Antero Henrique a fost desemnat de parizieni să poarte negocierile cu internaționalul de 20 de ani. 

Vânzarea lui, nedorită de Xavi, i-ar aduce însă lichidități importante Barcelonei, mai ales în condițiile crizei financiare traversate.

Se face! Un alt nume imens din istoria Barcelonei vine lângă Lionel Messi și Sergio Busquets
BRAZILIA
Se face! Un alt nume imens din istoria Barcelonei vine lângă Lionel Messi și Sergio Busquets

Pedri e dorit de Luis Enrique: spaniolul are deja 18 selecții la națională

Crescut în academia lui Las Palmas, Pedri a fost cumpărat în 2019 cu 17,5 milioane de euro, însă a jucat la prima echipă blaugrana din 2020, și a strâns deja 18 meciuri în tricoul Furiei Roja. 

A cucerit titlul, Cupa Regelui și Supercupa Spaniei cu formația catalană, pentru care a bifat 109 meciuri, și este cotat pe Transfermakt.de la 100 de milioane de euro.

Există însă o discrepanță între clauza temporară de 110 milioane de euro, despre care scriu francezii, și cea despre care vorbește specialistul în mercato, Fabrizio Romano, de un miliard de euro, sumă la care nici măcar saudiții nu se pot atinge de Pedri. 

Care acum trei luni a mai refuzat o ofertă de a se transfera la Paris și nici măcar nu a vrut să discute. Și dacă au fost respinși, cei de la PSG încearcă acum să-l convingă pe Ousmane Dembélé să vină pe Parc des Princes.

Nu am văzut niciodată pe cineva jucând asemenea fotbal la vârsta lui la Euro, Cupa Mondială sau la Jocurile Olimpice. Nici măcar pe Andres Iniesta 
- Luis Enrique, antrenor PSG

Citește și:

Liverpool își pierde al treilea nume important în această vară

Barcelona, ofertă din Premier League: „Ofensiva va fi lansată săptămâna viitoare”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează