INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Luis Enrique a pus o condiție clară pentru a veni la PSG! Jucătorul pe care nu vrea să-l piardă

Neymar respinge Manchester United și Al-Hilal pentru Luis Enrique. Foto: Imago Images
Neymar respinge Manchester United și Al-Hilal pentru Luis Enrique. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 14:33 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 15:15

Neymar nu va părăsi Parisul în această vară. Păstrarea lui a fost cerută clar de Luis Enrique înainte să accepte contractul cu PSG. Împreună, cei doi au cucerit 9 trofee la Barcelona, brazilianul jucând excelent.

Luis Enrique va fi noul antrenor al lui Paris Saint-Germain. Decizia e luată, contractul parafat, nu lipsește decât oficializarea acordului, după ce se va anunța despărțirea de Christophe Galtier.

Cine transmite la TV turul Farul - Sheriff Tiraspol, primul duel al lui Hagi din preliminariile UCL + ziua și ora meciului
FARUL - SHERIFF TIRASPOL
Cine transmite la TV turul Farul - Sheriff Tiraspol, primul duel al lui Hagi din preliminariile UCL + ziua și ora meciului

Neymar respinge Manchester United și Al-Hilal pentru Luis Enrique

Una dintre condițiile puse de spaniol pentru a veni pe Parc des Princes a fost păstrarea lui Neymar, susține L'Equipe.

Sub contract până în 2025, brazilianul în vârstă de 31 de ani are oferte din Anglia, de la Manchester United și Chelsea, plus nelipsita atracție Arabia Saudită (Al-Hilal).

Dar tehnicianul iberic nu vrea cu niciun chip să-l piardă pe atacantul paulista, deși ultimul sezon a fost o altă dezamăgire, încă o dată ratând întreaga primăvară din cauza unei leziuni la gleznă.

Neymar, 151 de goluri influențate la Barcelona cu Luis Enrique antrenor

Luis Enrique nu a uitat că, atât timp cât au fost împreună la Barcelona, antrenor-jucător, în perioada 2014-2017, Neymar a fost în vârful carierei. Nu s-a accidentat și a avut reușite extraordinare. Și individuale, și cu echipa.

  • 2014-2015: 39 de goluri, 10 assisturi, 51 de meciuri.
  • 2015-2016: 31 de goluri, 25 de assisturi, 49 de meciuri.
  • 2016-2017: 20 de goluri, 26 de assisturi, 45 de meciuri.

În total, 151 de reușite influențate (90 de goluri, 61 de pase) în 145 de partide în toate competițiile. Și nouă trofee în acele trei sezoane, cinci în 2015. „Tripla” campionat-cupă-Ligă, înaintea Supercupei Europei și Mondialului Cluburilor.

Asturianul, 53 de ani, crede că îl poate transforma pe decarul auriverde în jucătorul care a fost odată. Luis Enrique l-a și sunat pe Neymar, cerându-i să-și schimbe stilul de viață și să se concentreze numai la fotbal.

Luis Enrique a pus o condiție clară pentru a veni la PSG! Jucătorul pe care nu vrea să-l piardă
Neymar, 151 de goluri influențate la Barcelona cu Luis Enrique antrenor. Foto: Imago Images

Pe cine va conta Luis Enrique la PSG în vară

PSG și-a asigurat trei jucători pentru stagiunea viitoare: stoperul slovac Milan Skriniar, venit gratis de la Inter Milano, „închizătorul" uruguayan Manuel Ugarte, căruia i s-a plătit clauza de reziliere la Sporting Lisabona, 60 de milioane, și mijlocașul ofensiv Marcos Asensio, aflat la final de contract la Real Madrid. Toți vor fi anunțați la 1 iulie.

Președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, mai vrea două transferuri. Alt fundaș, Lucas Hernandez, e aproape de un acord cu Bayern. Și un vârf. Îl preferă pe Victor Osimhen, dar Napoli cere foarte mult. 150 de milioane. Ar veni doar dacă ar pleca Kylian Mbappe la Real, dificil de realizat în această vară. 

Citește și:

Ronaldinho ajutat să viziteze „sub acoperire” Bucureștiul

Dennis Man, dorit cu insistență de una dintre puterile Turciei

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  27 Iunie 2023, 16:29

Enrique du-te in Segunda Division, ala e nivelul tau domnule gloaba.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează