INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

BOMBĂ în fotbalul mondial » Neymar poate fi exclus de la naționala Braziliei din cauza acuzației de viol! Carieră compromisă, la 27 de ani?

Neymar ar putea fi exclus din naționala Braziliei // FOTO: Guliver/Getty Images
Neymar ar putea fi exclus din naționala Braziliei // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 13:59

Neymar ar putea fi exclus de la naționala Braziliei! Liderii federației braziliene cred că aceasta va fi unica soluție, dacă situația lui Neymar, acuzat de viol, afectează pregătirile pentru Copa América, organizată chiar în Brazilia (14 iunie - 7 iulie)/

Neymar neagă acuzațiile de viol, susținând că totul a fost o capcană și că a fost o relație consimțită, internaționalii brazilieni și selecționerul Tite îl apără, dar cazul nu se oprește. Și riscă să-i compromită definitiv cariera atacantului în vârstă de 27 de ani.

Dintr-o dată, după declanșarea scandalului, nu mai e liniște în cantonamentul Seleção de la Granja Comary (Teresópolis, 97 de kilometri de Rio de Janeiro). Și, susține presa locală, șefii federației se gândesc că, dacă situația starului lui PSG va afecta pregătirile naționalei pentru Copa América, organizată chiar în Țara Cafelei (14 iunie - 7 iulie), unica soluție va fi excluderea lui Neymar din lot!

„Mai bine să fie acuzat de o infracțiune informatică decât de viol”

Luni, polițiștii au pătruns în baza de pregătire pentru a-i da o citație lui Neymar. Vineri, 7 iunie, la doar o zi după amicalul auriverde cu Qatarul, ar urma să fie interogat la o secție din Rio de comisarii Departamentului de Criminalitate Informatică.

După ce fotbalistul a dezvăluit pe Instagram mai multe mesaje și imagini intime (fotografii nud) cu tânăra care îl acuză. Numai pentru această infracțiune, riscă o pedeapsă cu închisoarea între unu și patru ani. Dar tatăl său nu regretă: „Trebuia să facem asta. Mai bine să fie acuzat de o infracțiune informatică decât de viol”. 

Are hematoame pe fese și picioare

Portalul brazilian UOL a văzut raportul medical al tinerei care l-a acuzat de viol pe Neymar. Examenul făcut pe 21 mai la un spital important din São Paulo, la șase zile după presupusa agresiune sexuală de la hotelul Sofitel Paris Arc de Triomphe, a relevat că aceasta are mai multe hematoame pe fese și picioare, probleme gastrice și simptome post-traumatice. 

Au cerut amânarea depoziției

Forul brazilian (CBF) nu ar vrea ca Neymar să se prezinte la poliție pe 7 iunie. Vineri, Seleção ar trebui să fie la Porto Alegre, unde duminică dispută ultimul test înainte de Copa América (adversar e Honduras). CBF a cerut amânarea depoziției pentru luni, 10 iunie. Jucătorul ar merge la Rio, apoi ar ajunge la São Paulo, unde naționala va debuta în competiție pe 14 iunie, cu Bolivia. 

Au rupt contractul pentru contradicție în declarații

Primii avocați la care s-a dus tânăra braziliancă au anunțat că au rupt contractul cu aceasta, din cauza contradicțiilor în declarații. „Inițial, ea a susținut că relația sexuală a fost consimțită, apoi el a devenit violent și a agresat-o. După aceea, a descris faptele ca pe un viol, ceea ce o acuzație total diferită”, a comunicat firma Fernandes e Abreu. Victima a avut alături un alt avocat când a făcut plângerea.

„Acuzația de viol îi distruge imaginea lui Neymar. Iar dezvăluirea mesajelor și fotografiilor intime pune un văl oribil pe chipul starului cu zâmbet de copil. Cu siguranță, sponsorii săi și ai lui PSG nu apreciază”
Le Parisien, cotidian francez

Vezi și: Declarație șocantă a femeii care l-a acuzat pe Neymar de viol: „Trebuia să îl omor când am avut ocazia”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  04 Iunie 2019, 16:14

"Starul cu zâmbet de copil"? Pe bune? Acest individ are accese de violență și în public. Nu uitați pumnul aplicat suporterului lui PSG. Ce să mai vorbim când e doar el cu o damă de moravuri ușoare în cameră ? Care probabil a râs de "prestația" jalnică, poate mult mai jalnică decât cea de pe teren... Și jap! "Copilul" i-a aplicat o corecție să se învețe minte... De tăticuțul nici nu mai vorbim, domnul "Sr." evoluează la categoria grea de tot...

cneius
cneius  •  04 Iunie 2019, 15:49

E la moda acest tip de acuzatie...

1889109364740210
Andrei Gino Mazillu  •  04 Iunie 2019, 15:47

Citez :„Acuzația de viol îi distruge imaginația lui Neymar".... LOL ! ;) Nu cred ca imaginatia i-o va distruge ... ba chiar se pare ca Dl Neymar are o imaginatie tare bogata cand vine vorba de fotbal si mai nou...SEX ! :)) Poate imaginea sa va fi distrusa. Desi... tare enervant mai e !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează