INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINȚĂRI

Paul Pogba, amenințat și șantajat de propriul frate: „În curând voi face dezvăluiri explozive” + Cum a răspuns starul lui Juventus

Florentin  și Mathias Pogba, frații lui Paul Pogba/ foto Imago Images
Florentin și Mathias Pogba, frații lui Paul Pogba/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 14:55 / Actualizat duminica, 28 august 2022 15:46

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Juventus, a fost amenințat și șantajat de fratele său mai mare. Mathias Pogba (32) spune că va face „dezvăluiri explozive”.

Mijlocașul lui Juventus a fost apărat de agenta sa, Rafaela Pimenta. „Declarațiile recente ale lui Mathias Pogba pe rețelele de socializare nu sunt, din păcate, o surpriză. Ele se adaugă amenințărilor și tentativelor de șantaj la adresa lui Paul Pogba”, a spus aceasta, potrivit Mundo Deportivo.

Balotelli și-a scos din minți antrenorul, care a sărit la bătaie » Faza de la care a plecat scandalul
TURCIA
Balotelli și-a scos din minți antrenorul, care a sărit la bătaie » Faza de la care a plecat scandalul

Paul Pogba, amenințat și șantajat de fratele său

Mathias Pogba, fotbalist care a trecut pe la mai multe echipe din ligile inferioare din Anglia și Franța, și-a amenințat fratele, dar și pe agentul său, prin intermediul unui video postat pe rețele de socializare.

„În curând voi face dezvăluiri explozive despre fratele meu, Paul, și Rafaela Pimenta, agentul, prietena și confidenta lui, care este numită acum «cea mai influentă femeie din lumea fotbalului» și pe care fratele meu o numește «a doua sa mamă», ca și cum o mamă nu ar fi fost de ajuns”, a transmis Mathias Pogba.

El l-a luat în colimator și pe Kylian Mbappe, despre care spune că: „Voi vorbi despre lucruri foarte importante legate de Mbappe. Vor fi multe lucruri și mulți martori care să confirme ceea ce spun”. Mathias a concluzionat prin a spune că dezvăluirile vor fi „explozive”.

Mathias și Paul au crescut împreună la Paris și au locuit împreună în Anglia, între 2010 și 2012, când Mathias era la Wrexham și Paul la Manchester United. Cei doi mai au un frate, Florentin, care este și el fotbalist, fundaș la Mohun Bagan, în India.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jose Mourinho, furios la derby-ul cu Juventus: „Mi-e rușine că sunt antrenorul vostru!”

Cristiano Ronaldo, sabotat de fostul antrenor! Cum a picat transferul la Chelsea

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (3)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 August 2022, 20:58

o familie de intelectuali ...

Cronos666
Cronos666  •  28 August 2022, 19:35

Gibonzian conflict. ????????????

Mariann_77
Mariann_77  •  28 August 2022, 18:23

Cel mai probabil este invidios pe fratele lui mult mai celebru..cum era sa se faca si el auzit..daca nu prin fotbal atunci prin barfe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează