INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Paul Pogba e ca și plecat de la Manchester United » Gestul care l-a dat de gol

Paul Pogba, ca și plecat de la Manchester United » Gestul care îl dă de gol // foto: Imago
Paul Pogba, ca și plecat de la Manchester United » Gestul care îl dă de gol // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2022 11:11 / Actualizat marti, 26 aprilie 2022 12:55

Paul Pogba (29 de ani), mijlocașul lui Manchester United, se află în ultimele luni de contract cu gruparea de pe „Old Trafford”, iar despărțirea este iminentă.

Pogba s-a accidentat în înfrângerea suferită de Manchester United, în deplasare, pe terenul lui Liverpool, scor 0-4, iar șansele de a se întoarce pe gazon până la finalul sezonului competițional sunt minime.

Cum nu și-a prelungit înțelegerea cu echipa la care evoluează din 2016, iar pe numele său au apărut primele două oferte, Pogba a făcut primul gest care indică faptul că nu va mai continua la Manchester.

Paul Pogba, despărțire inevitabilă de Manchester United

Francezul se va despărți de Manchester și va rămâne liber de contract, așa că și-a anunțat deja colegii că o vor lua pe drumuri separate din vară. În plus, după ce a dat vestea, acesta a părăsit și grupul de WhatsApp, informează Mirror

Se pare că decizia de a nu mai fi în același grup cu actualii săi colegi a fost influențată de primirea primelor oferte pe numele său. Real Madrid și PSG sunt cele două formații interesate de serviciile sale, anunță acceași sursă citată. 

Pogba, mesaj optimist pentru fanii lui Manchester United

După ce a ieșit accidentat de pe teren în urmă cu o săptămână, la partida cu Liverpool, mai multe voci din fotbal au declarat că sezonul este unul încheiat pentru francez. Chiar și așa, Pogba a transmis un mesaj fanilor, anuntându-i că va reveni pe gazon până la finele ediției actuale.

„Sunt dezamăgit că nu-mi pot ajuta coechipierii. Voi munci și mai mult pentru a mă putea întoarce pe teren înainte de finalul sezonului. Nu s-a terminat. Vă mulțumesc pentru susținere, împreună suntem mai puternici!", a scris Paul Pogba pe contul său de Twitter.

27 de partidea evoluat Pogba în actualul sezon la Manchester United, timp în care a marcat o singură dată

55 de milioane de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Legendarul Giorgio Chiellini și-a anunțat retragerea: „Va fi ultimul meci al meu la națională”

Mircea Lucescu ar putea pleca de la Dinamo Kiev » Antrenorul român, pe lista unei importante echipe europene! Nu e însă favorit

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  26 Aprilie 2022, 15:37

A stiut Ferguson de ce nu il vrea...sa se duca la PSG alaturi de Neymar si sa serbeze castigarea titlului in Franta de parca ei ar fi inventat fotbalul :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează