INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - MANCHESTER CITY 1-1, 4-1 LA PENALTY-URI

Pep Guardiola explodează: „Așa o să jucăm până dimineața!” » Ce l-a supărat pe managerul lui Manchester City mai rău decât înfrângerea

Pep Guardiola. Foto: Getty Images
Pep Guardiola. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 09:52 / Actualizat luni, 07 august 2023 09:52

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola (52 de ani), acuză International Board pentru minutele tot mai multe adăugate prelungirilor timpului regulamentar. El tocmai a pierdut Supercupa Angliei cu Arsenal la penalty-uri (4-1), după ce a fost egalat în minutul 90+11!

Manchester City a ratat al patrulea trofeu al anului, Supercupa Angliei, iar Pep Guardiola i-a arătat cu degetul pe cei de la International Board. Motivul? Minutele tot mai multe adăugate prelungirilor timpului regulamentar. Duminică, echipa sa a fost egalată de Arsenal la unu în minutul 90+11, pentru ca apoi să piardă la lovituri de departajare.

Au strălucit pe caniculă » Florinel Coman a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Liviu Ciobotariu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Au strălucit pe caniculă » Florinel Coman a fost ales „Jucătorul lunii iulie”, iar Liviu Ciobotariu - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Și celebrarea golurilor se taxează mai nou

Noile reglementări adoptate în Anglia pentru stagiunea 2023-2024 prevăd prelungirea meciurilor din cauza tragerilor de timp, a timpului pierdut la înlocuiri, accidentări și chiar la celebrarea golurilor.

Exact ca la Mondialul 2022, din Qatar. Pe Wembley, la finele timpului regulamentar, s-au arătat inițial 8 minute suplimentare. Însă ulterior, urmare a unei ciocniri între Kyle Walker și Thomas Partey, s-au mai adăugat trei.

Pep Guardiola: „International Board nu consultă managerii și jucătorii”

Chestionat pe această temă, Pep Guardiola s-a dezlănțuit: „Va trebui să ne obișnuim cu asta. Am avut senzația că nu s-a întâmplat mare lucru pentru a prelungi opt minute. Dar este o întrebare bună pentru International Board, pentru că nu consultă managerii, nu consultă jucătorii. Noi doar trebuie să punem în practică”.

Guardiola e sigur că „de acum jocurile vor dura 100 de minute. Adaugă până și din cauza timpului pierdut la celebrarea golurilor. Imaginați-vă un scor de 4-3 și adăugați câte 45 de secunde pentru șapte goluri. Mâine dimineață la 8 dimineața vom fi în continuare aici, jucând”.

Mikel Arteta: „Nu îmi pot schimba comportamentul în trei zile”

De asemenea, arbitrii au ordine stricte de a-i pune la punct pe antrenorii care se comportă nepotrivit în această stagiune. Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, a fost avertizat doar pentru că a fluturat un cartonaș galben imaginar la un fault al lui Rodri asupra lui Kai Havertz.

Devenit primul exemplu al noului sezon, tehnicianul spaniol a cerut răbdare: „Nu îmi pot schimba comportamentul în trei zile. Încerc din răsputeri. Ințeleg regula. Înțeleg de unde vine. Putem deveni frustrați. Este în regulă. Ne vom adapta cu trecerea timpului”.

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Arsenal 1-1, 1-4 după penalty-uri

Citește și:

Octavian Popescu, două momente jenante în FCSB - CFR Cluj

FCSB s-a dezlănțuit în Ghencea! 5 lucruri care nu s-au văzut la TV

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează