INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DREPTURI TV

Ce post transmite Europa League și Conference League în următorii ani + galele UFC se văd de acum și în România!

PRO TV va transmite în următorii trei ani meciurile din Europa League și nou-înființata Conference League / foto: Guliver/Getty Images
PRO TV va transmite în următorii trei ani meciurile din Europa League și nou-înființata Conference League / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 16:38 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 16:44

PRO TV va transmite în următorii trei ani meciurile din Europa League și nou-înființata Conference League, competiție unde CFR Cluj e deja calificată în grupe. 

Drepturile au fost cumpărate pentru următorii trei ani, meciurile urmând să fie transmise de PRO TV și Pro X.  anunță Pagina de Media. Mai mult, grupul Pro a achiziționat și drepturile de televizare ale Cupei Angliei. Tot postul din Pache Protopopescu va transmite în următoarea perioadă și galele UFC.

„MMA este sportul cu cea mai rapidă creştere a popularităţii la nivel global, Ultimate Fighting Championship fiind lider detaşat. Suntem încântaţi că putem include această competiţie în oferta noastră”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, potrivit sursei citate. 

PRO TV transmite EURO 2024 și EURO 2028

PRO TV a achiziționat și drepturile de difuzare pentru următoarele două ediții ale Campionatului European de Fotbal, din 2024 și 2028.

PRO TV, postul care a transmis integral ediția din acest an a turneului final european, precum și 23 de meciuri de la EURO 2016, va continua tradiția începută în urmă cu 5 ani. Postul din Pache Protopopescu a anunțat în luna iulie că a achiziționat drepturile de difuzare și pentru EURO 2024 și 2028.

Următoarea ediție a Campionatului European va avea loc într-o singură țară, Germania, în vreme ce turneul din 2028 nu are încă o gazdă, aceasta urmând a fi stabilită cel mai devreme în 2022.

„Românii iubesc să urmărească meciurile de fotbal, iar în 2016 și 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV. Deoarece dorim să oferim publicului PRO TV, în continuare, bucuria de a-și susține echipele favorite și ca urmare a bunei colaborări cu UEFA, ne face plăcere să vă anunțăm că am finalizat achiziția drepturilor de difuzare pentru următoarele două Campionate Europene”, a transmis Aleksandras Cesnavicius, CEO al PRO TV. 

„Naționala” pleacă de pe Pro TV! Cine va transmite meciurile în următorii 4 ani

Una caldă, alta rece pentru PRO TV, care va mai transmite prima reprezentativă până la finalul acestui an, în care mai sunt de disputat cele 7 jocuri rămase în preliminariile Campionatului Mondial din 2026. 

După care, Pro TV va pierde meciurile tricolorilor. Deși postul care oferă în aceste zile Euro 2020 a depus o ofertă, aceasta ar fi fost respinsă și, conform surselor GSP, câștig de cauză au avut alte două televiziuni cu acoperire națională: Antena 1 și Prima TV!

VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată

Citește și alte știri de actualitate:

Giovanni Becali, anunț triumfător după ce Moruțan a semnat cu Galata:„Nici la Barcelona n-am văzut așa ceva!” + primele declarații ale fotbalistului

Mărturisire uluitoare » Frauda prin care Mircea Sandu a preluat controlul FRF. Avocatul lui Sandu: „A trecut timpul și s-a precris. Am semnat eu în locul altora”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
misulica1
misulica1  •  26 August 2021, 15:10

Protv e piaza rea a sportului romanesc! A demonstrat-o cu nationala de fotbal! Asa ca nu vom avea in urmatorii 3 ani echipe in Europa! Se alege praful pe unde se baga protv-ul!

21lva
21lva  •  26 August 2021, 08:32

Au fost cumpărate de ProTV drepturile pentru EL și ConfL, dar nu în exclusivitate. Cu siguranță le vor cumpăra și alții gen digi, telekom, look

gigicoaste
gigicoaste  •  25 August 2021, 22:00
Postat de sibelius pe 25 August 2021, 17:24

si nu e suficient?

Pai nu este pentru ca nu ai posibilitateq sa alegi ce sa urmaresti.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează