INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Se anunță un conflict intern major la PSG! Ce vrea antrenorul Luis Enrique să facă pentru Kylian Mbappe + Reacția lui Florentino Perez

Luis Enrique (dreapta) și Kylian Mbappe (stânga). Foto: Imago Images
Luis Enrique (dreapta) și Kylian Mbappe (stânga). Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 19:33 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 20:34

În cazul în care Kylian Mbappe (24 de ani) refuză și să semneze un nou contract, și să accepte transferul în această vară, căpitanul Franței va fi trimis în tribună de președintele lui PSG (Nasser Al-Khelaifi), care face ce decide emirul qatarian Tamim Al-Thani. Numai că antrenorul Luis Enrique (53 de ani) se opune planului revanșard al conducerii clubului și îl va folosi pe Mbappe în ciuda opoziției de la Doha.

S-a dus vara liniștită la Paris Saint-Germain, din momentul în care președintele clubului, Nasser Al-Khelaifi, a decis să-l scoată din lot pe Kylian Mbappe, cel mai bun jucător al echipei. Și să îi interzică să facă deplasarea în Japonia pentru turneul asiatic al campioanei Franței. Au început presiunile feroce la Paris!

Cum și-a surprins Gică Hagi fotbaliștii în vestiar: „Ei râdeau! De acum o să intru și eu cu ei, sunt foarte supărat”
FARUL
Cum și-a surprins Gică Hagi fotbaliștii în vestiar: „Ei râdeau! De acum o să intru și eu cu ei, sunt foarte supărat”

Kylian Mbappe ar face un sacrificiu chiar și înaintea Euro și a Jocurilor Olimpice

Kylian Mbappe, 24 de ani, căpitanul Franței, a refuzat prelungirea contractului și, se spune, e gata să stea un an pe banca de rezerve sau în tribună, doar pentru a pleca gratis în 2024. 

În acest fel, ar câștiga 150 de milioane de euro de la PSG (70 de milioane salariu, 80 de milioane bonus de fidelitate) și bonusul la semnarea contractului cu Real Madrid, încă 100 de milioane.

Ar face acest sacrificiu chiar dacă în 2024 îl așteaptă Campionatul European cu „cocoșii galici” și Jocurile Olimpice de la Paris!

Luis Enrique nu-l va lăsa pe Kylian Mbappe în tribună! Vrea libertate totală

Dacă refuză să se transfere acum, PSG sperând să-l vândă cu 200 de milioane de euro, Mbappe va rămâne încă un an pe Parc des Princes. Și atunci va porni un război intern uriaș la clubul roș-albastru.

Pentru că președintele Al-Khelaifi va încerca să se răzbune pe jucător, doar că antrenorul Luis Enrique nu va fi dispus să renunțe la el, dacă îl va avea în lot și la pregătire. Potrivit Relevo, când a semnat contractul, tehnicianul spaniol a obținut promisiunea liderilor lui PSG că va avea libertate totală la echipă. Nu va accepta ca această libertate să fie diminuată și să-l lase pe cel mai valoros fotbalist în tribună!

Președintele lui Real Madrid: „Sunt la fel de liniștit. Kylian Mbappe? Astăzi, votăm!”

Kylian Mbappe e curtat nu doar de Real Madrid, trei cluburi mari din Premier League sunt foarte atente la tot ce se întâmplă, plus Al-Hilal, din Arabia Saudită, care poate depăși orice record de mercato pentru starul francez. Numai că Mbappe vrea să joace numai la Madrid și atunci problema devine chiar dificil de rezolvat. Totul depinde Kylian și de clubul blanco.

Ce spune Florentino Perez? Înaintea alegerilor legislative din Spania, președintele lui Real a declarat presei iberice: „Sunt la fel de liniștit. Mbappe? Astăzi, votăm, nu ne gândim la altceva, este un subiect foarte important pentru spanioli”.

Citește și:

Emoții virtuale în Conference League: Neftchi Baku, Ferencvaros sau Pyunik, posibili adversari în turul 3

A venit din liga a treia, iar Derby de România îl face titular

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează