INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

PSG s-a orientat spre Harry Kane. Osimhen e prea scump chiar și pentru șeici

Harry Kane într-un duel cu Emiliano Martinez, foto: Guliver/gettyimages
Harry Kane într-un duel cu Emiliano Martinez, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 09:28 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 10:26

Campioana Franței, PSG, i-a contactat pe agenții lui Harry Kane, pentru care Tottenham cere 100 de milioane de euro. E mai ieftin cu 50 de milioane decât Osimhen, ținta inițială a parizienilor.

Paris SG se pregătește pentru „viața" după Neymar și Messi. Aflat la final de contract, Leo are mai multe variante, înapoi la Barcelona, Al-Hilal sau Inter Miami, iar pentru Neymar, acord până-n 2025, campioana Franței ar fi primit o ofertă de 60 de milioane de euro de la Chelsea. Cu acești bani și cu salariul brazilianului pe care l-ar economisi (câștigă 50 de milioane de euro pe sezon), directorul sportiv Luis Campos vrea să cumpere un "vârf" de top.

Patronul lui Inter a dat două vești imediat după calificarea în finala Champions: „Suntem pregătiți”
INTER - AC MILAN 1-0
Patronul lui Inter a dat două vești imediat după calificarea în finala Champions: „Suntem pregătiți”

United e în cursă pentru Harry Kane, Bayern a abandonat

Campos pusese inițial ochii pe Victor Osimhen, de la Napoli. Însă pretențiile noii campioane a Italiei, 150 de milioane de euro, sunt considerate exagerate până și de șeicii din fruntea clubului. Așa că s-a orientat asupra lui Harry Kane, de la Tottenham, care ar costa (doar) undeva în jurul a 100 de milioane.

Potrivit publicației Foot Mercato, specializată pe transferuri, oficialul parizian s-a întâlnit cu agenții lui Kane pentru a afla care sunt pretențiile jucătorului. Atacantul Spurs-ilor, 29 de ani, mai are contract cu londonezii până-n 2024 și, dacă nu va mai dori să-l prelungească, va fi scos la vânzare. De Kane s-au mai interesat Manchester United și Bayern, însă nemții au abandonat ideea de a-l aduce.

PSG îl are pe lista de achiziții și pe Bernardo Silva. După 6 ani la City, portughezul simte nevoia unei noi provocări. E și preferatul lui Campos, compatriotul său, care l-a transferat de la Benfica la Monaco în 2015, pentru 15,75 milioane de euro, încercând să-l aducă la PSG și anul trecut.

Sub contract până în 2025 cu City, Bernardo ar putea fi cumpărat cu 80 de milioane. O afacere bună și pentru clubul englez care l-a achiziționat în 2017 cu 50 de milioane.

90de milioane de euro este cota de piață a lui Harry Kane pe transfermarkt.de

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Confuzie înainte de Manchester City - Real Madrid » Carlo Ancelotti surprinde: „Nu despre Rudiger am spus că va fi titular”

Simone Inzaghi, în al nouălea cer după calificarea în finala Ligii: „În următoarele zile ne vom da seama ce am realizat”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  19 Mai 2023, 10:26

Doamne ce sume!??.... Echipele noastre ar trăi sute de ani, cu o parte din sumele vehiculate pentru unii jucători!.... E o nebunie! Nu merita fotbaliștii ăștia atâția bani nici dacă ar fi portocale mecanice!... E o industrie pe care nu o mai înțelege nimeni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează