INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMPOLI - NAPOLI 0-2

Ce notă a primit Răzvan Marin în presa italiană, după Empoli - Napoli 0-2: „S-a salvat cu luciditatea avută în anumite situații”

Răzvan Marin (26 de ani), mijlocașul celor de la Empoli, a avut o evoluție apreciată în meciul pierdut de echipa lui, scor 0-2, pe teren propriu, în fața celor de la Napoli, în runda cu numărul 24 din Serie A. 
Foto: Imago
Răzvan Marin (26 de ani), mijlocașul celor de la Empoli, a avut o evoluție apreciată în meciul pierdut de echipa lui, scor 0-2, pe teren propriu, în fața celor de la Napoli, în runda cu numărul 24 din Serie A. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 10:48 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 11:55

Răzvan Marin (26 de ani), mijlocașul celor de la Empoli, a avut o evoluție apreciată în meciul pierdut de echipa lui, scor 0-2, pe teren propriu, în fața celor de la Napoli, în runda cu numărul 24 din Serie A. 

Celebra publicație italiană Gazzetta dello Sport i-a acordat mijlocașului naționalei României nota 6, una dintre cele mai mari din jucătorii utilizați de Empoli în fața liderului detașat din Serie A. Răzvan Marin a fost integralist în meciul contra formației de lângă Vezuviu. 

Scandal după Real Madrid - Atletico Madrid: „Așa arată piciorul «agresorului» nostru”
REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-1
Scandal după Real Madrid - Atletico Madrid: „Așa arată piciorul «agresorului» nostru”

Evoluția lui Răzvan Marin în Empoli - Napoli, în viziunea Gazzetta dello Sport: „S-a salvat cu luciditatea avută în anumite situații”

„S-a salvat cu luciditatea avută în anumite situații. S-a chinuit în duelurile inegale cu Anguissa, însă a adus puțină logică în jocul lui Empoli”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport despre Răzvan Marin. 

Empoli, cu Răzvan Marin titular, nicio șansă în fața lui Napoli 

Napoli a început în atac meciul și a deschis scorul în minutul 17. Fundașul Ismajli și-a trimis mingea în propria poartă, după o centrare puternică venită din flancul drept. Liderul din Serie A s-a desprins 11 minute mai târziu. 

Kvaratskhelia a șutat din marginea careului, portarul Vicario a respins cu dificultate, dar mingea a ajuns la golgeterul Osimhen, care a marcat fără emoții. Napoli a continuat atacurile și a fost aproape de 3-0. Stoperul Kim a trimis cu capul după un corner, dar mingea a lovit transversala.

După pauză, oaspeții au rămas în 10, însă Empoli nu a avut forța necesară să profite. Echipa lui Răzvan Marin a ținut de minge, dar nu s-a apropiat periculos de poarta lui Napoli. Mario Rui a fost trimis la cabine pentru un fault dur la Caputo. 

Arbitrul a avut nevoie de intervenția VAR pentru a luat decizia corectă. Cu om în minus, tot Napoli a fost mai aproape de gol, prin Osimhen și Simeone. Argentinianul a ratat o mare șansă, dar portarul Vicario a respins. 

S-a terminat 2-0 pentru napoletani, care au 65 de puncte în fruntea clasamentului, 18 peste Inter, care joacă astăzi, de la ora 13:30 pe terenul celor de la Bologna. Empoli e pe 12, cu 28 de puncte. 

Clasamentul din Serie A

VIDEO. Rezumat: Empoli - Napoli 0-2 

Citește și: 

Sergio Aguero dă din casă: „Acolo ar vrea să joace Messi după ce îi expiră contractul cu PSG”

Portarul lui Atletico Madrid contestă arbitrajul din derby-ul cu Real: „Poate că în următorul derby vom intra pe teren direct în 10 oameni”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Februarie 2023, 12:10

RM este cel mai mare fotbalist roman din Italia ...el joaca magistral ...numai ca empoli pierde ...nu i inteles...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează