INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Reacția genială a lui Guardiola după ce Zidane l-a egalat la numărul de trofee Champions League » Cum a glumit și ce avertisment i-a făcut

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 14:57

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a vorbit despre performanța reușită de Zinedine Zidane, care câștigat două Ligi ale Campionilor consecutive cu Real Madrid și care l-a egalat la numărul de trofee.

Catalanul i-a lăudat pe cei de la Real, a glumit pe seama lui și a lui Zidane și i-a avertizat pe cei de la Real Madrid.

"Eu și Zidane semănăm la păr. Este un antrenor foarte mare, iar ca jucător a fost la alt nivel. Era de primă clasă. Mă bucur pentru el pentru că a făcut o treabă foarte bună.

Felicit Realul pentru că este o campioană meritată. Dar le transmit celor de acolo să nu fie prea încrezători pentru că Barcelona mereu se întoarce", a spus Guardiola, potrivit Marca.

Fostul antrenor al Barcelonei a vorbit și despre Ernesto Valverde, noul tehnician al catalanilor.

"Este un antrenor foarte bun și un bun prieten. A fost o alegeră bună făcută de Barcelona", a adăugat Pep.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  05 Iunie 2017, 16:24

pt Real , anu asta, obiectivul era titlul in La Liga, nu-l mai castigase din 2012, liga campionilor o castigase si in 2014 si in 2016, faptul ca s-au mai trezit cu inca o liga a campionilor si anu asta, atinge exact ceea ce ,cei mai optimisti suporteri isi imaginau ...

604751563021589
Tomas Orzan  •  05 Iunie 2017, 16:18

Guardiola este, alaturi de Fergusson, Wenger, Ancelotti, Heynckes si inca vreo cativa, in galeria antrenorilor lorzi, total diferiti de mourinho, Klopp, Simeone, Sampaoli. Ramane sa vedem in ce categorie va intra Zidane, daca mizeriile clubului de care isi leaga numele il vor pata sipe el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează