INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACȚIE

Mama copilul lovit de Ronaldo a reacționat, după scuzele portughezului: „De ce noi, fani Everton, am merge la un meci al lui United?”

Cristiano Ronaldo/ foto: Imago
Cristiano Ronaldo/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 18:01 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 18:14

Sarah Kelly, mama copilului lovit de Ronaldo la finalul meciului Everton - Manchester United 1-0, a reacționat, după comunicatul postat de portughez pe rețelele de socializare.

Ronaldo și-a cerut scuze pentru gestul său pe contul personal de Instagram și l-a invitat pe tânărul suporter la un meci pe Old Trafford. Mama copilului a reacționat și a transmis că fiul său nu îi acceptă invitația lui Cristiano și că portughezul ar fi trebuit să își ceară scuze personal, nu prin intermediul rețelelor de socializare.

Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului
MERCATO
Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului

Sarah Kelly: „Ce nepoliticos!”

„Acea scuză a fost lucrul care m-a enervat cel mai mult. M-am gândit: ce nepoliticos! Le spui tuturor că ți-ai cerut scuze, dar de fapt nu ai făcut-o. Bine, ai pus un mesaj pe rețelele sociale, dar trebuia să îți fi cerut scuze personal.

Ronaldo a avut câteva ore să analizeze situația. Ar fi trebuit să găsească datele noastre de contact. Am fost șocată că Manchester United nici măcar nu a emis un comunicat sau măcar să transmită un mesaj. A fost ceva dezamăgitor. Ar fi fost ceva mai bine decât Ronaldo, care ne cere să mergem să vedem un meci pe Old Trafford.

Mi s-a părut foarte nepoliticos. De ce noi, ca fani Everton, am merge la un meci al lui United? În opinia mea, scuzele lui sunt foarte slabe. Fiul meu nu e interesat de invitația lui Ronaldo”, a declarat Sarah Kelly, potrivit The Telegraph.

Scuzele lui Cristiano Ronaldo

„Nu e niciodată ușor să-ți controlezi emoțiile în momente dificile, așa cum cel în care ne aflăm acum. Cu toate aceasta, trebuie să fim respectuoși, răbdători și să fim un exemplu pentru tinerii care iubesc acest frumos sport. Vreau să-mi prezint scuzele pentru ieșirea mea și aș vrea să-l invit pe suporter la un meci pe Old Trafford, ca sunt semn de fair-play și sportivitate”, a scris Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Manchester United nu va lua o decizie împotriva lui Ronaldo

Potrivit The Sun, conducătorii celor de la United sunt determinați să nu-l sancționeze pe Cristiano , aceștia fiind mulțumiți de scuzele pe care atacantul le-a prezentat pe rețelele de socializare.

VIDEO. Cristiano Ronaldo dă peste mână unui suporter care-l filma

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Remember the name: Enzo Fernandez, noua senzație a lui River Plate! Gol, assist „maradonian” și interviu în lacrimi

Benfica ar putea da o lovitură de 70 de milioane de euro » PSG și United, interesate de starul lusitanilor

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
alex03036
alex03036  •  11 Aprilie 2022, 23:18

de ce s-ar duce la Man Utd? din același motiv pt care el suporter Everton il filma pe C Ronaldo de la Man Utd

andrei2323
andrei2323  •  11 Aprilie 2022, 19:11

Ce umilinta mare! I a dat cu mana peste telefon.Asta cauta atentie si poate ceva bani de la Ronaldo.A gresit si a cerut scuze, gata subiect inchis.

balotelli
balotelli  •  11 Aprilie 2022, 18:45

"De ce noi, ca fani Everton, am merge la un meci al lui United?" Din același motiv pentru care cei care se consideră fani ai Stelei, merg peste tot numai în Ghencea nu, la meciurile FCSB-ului: să-i spele imaginea unuia care i-a umilit pentru că se crede Dumnezeu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează