INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

„Își prelungește contractul?” » Carlo Ancelotti, răspuns surprinzător când a fost întrebat despre jucătorul său: „Nu prea contează”

Carlo Ancelotti / foto: Imago Images
Carlo Ancelotti / foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 14:20 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 15:20

Real Madrid a câștigat cu Elche, scor 4-0, în La Liga. După meci, antrenorul Carlo Ancelotti a fost întrebat de situația lui Marco Asensio (27 de ani).

Spaniolul se află în ultimele luni de contract cu Real Madrid și negocierile pentru o prelungire nu par să meargă înainte. Ancelotti a fost întrebat despre Asensio și oferit un răspuns surprinzător.

Fosta iubită a lui Mihai Costea s-a mutat din România și a trecut în online: „Aici nu mă judecă nimeni”
OnlyFans
Fosta iubită a lui Mihai Costea s-a mutat din România și a trecut în online: „Aici nu mă judecă nimeni”

Carlo Ancelotti: „Nu contează prea mult pentru mine ce se întâmplă cu Asensio”

„Își prelungește Asensio contractul” a fost întrebarea primită de Ancelotti după meciul cu Elche. „Nu știu dacă va rămâne sau nu. Poate să rămână sau nu, nu știu, nu contează prea mult pentru mine. Avem o misiune grea în acest sezon. Important este ca el să contribuie, ca și anul trecut. Să-l lăsăm să își facă treaba, iar clubul va lua decizia corectă”, a spus Carlo Ancelotti, citat de AS.

Asensio a fost titular cu Elche și a deschis scorul cu un gol superb. A pătruns printre doi adversari și a finalizat elegant la colțul lung, cu piciorul stâng. Asensio a bifat 27 de meciuri în acest sezon și a marcat 4 goluri, în toate competițiile.

El a fost transferat de Real Madrid în 2015, de la Mallorca, pentru 4 milioane de euro. Alături de madrileni a câștigat, printre altele, 3 Champions League și 3 La Liga.

25 de milioane de euroeste cota lui Marco Asensio, potrivit transfermarkt.com

VIDEO. Rezumat: Real Madrid - Elche 4-0

Citește și:

Situație bizară în Serie A » Au dat afară antrenorul, l-au reangajat după două zile, apoi l-au demis din nou!

Karim Benzema, peste legendarul Raul! Performanța francezului în tricoul lui Real Madrid, în urma „dublei” înscrise în poarta lui Elche, în La Liga

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează