INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

video Șocant! Roy Keane, lovit cu capul în figură de un fan al lui Arsenal pe stadion, în timpul meciului cu Manchester United!

Roy Keane, dreapta
Roy Keane, dreapta

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 11:58 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 17:27

Legendar căpitan al lui Manchester United, actual analist la Sky Sports, Roy Keane a fost agresat pe Emirates de un suporter al lui Arsenal. „Tunarii" au învins cu 3-1, marcând două goluri în prelungiri.

Roy Keane, 52 de ani, a fost unul dintre marii căpitani ai istoriei lui Manchester United. 12 sezoane (1993-2005), 17 trofee, un simbol al erei Ferguson. A apărat cu furie emblema „Red Devils" și a avut multe confruntări feroce, mai ales în meciurile cu Arsenal. Astăzi este o voce impunătoare în televiziune, unul dintre cei mai importanți analiști la Sky Sports.

Roy Keane era la lifturi, voia să coboare pe teren. Atunci a fost atacat

Duminică seară, un fan radical al „tunarilor" a vrut să se răzbune pe Keane. Era minutul 88 al partidei de pe Emirates, era 1-1 și Garnacho tocmai înscrisese (golul „diavolului" avea să fie anulat cu ajutorul VAR).

Fostul fotbalist era la lifturi, voia să coboare pe teren pentru comentariile de la sfârșitul întâlnirii. Nu era singur, ci cu Micah Richards, ex-Manchester City, și el analist Sky Sports.

Fanul lui Arsenal l-a lovit în bărbie și în piept pe Roy Keane

Atunci l-a atacat suporterul lui Arsenal pe Keane. Potrivit Daily Mail, acesta l-a lovit cu capul în bărbie și în piept pe irlandez, care s-a ferit și agresiunea a rămas fără urmări. Richards a intervenit imediat, împingându-l pe fanul furios. Roy a putut participa la finalul trannsmisiei Sky.

După joc, postul de televiziune britanic a confirmat incidentul. „Poliția investighează atacul", a anunțat Sky Sports. Astăzi, agresorul a fost arestat.

Șocant! Roy Keane, lovit cu capul în figură de un fan al lui Arsenal pe stadion, în timpul meciului cu Manchester United!
Roy Keane // FOTO: iTV

Arsenal a câștigat într-un final incandescent duelul de pe Emirates, cu două goluri în prelungiri: Declan Rice, în minutul 90+6, și Gabriel Jesus, în 90+11. „Tunarii" sunt pe locul 5, cu 10 puncte în 4 etape. „Diavolii", pe 11 (6p). 

Citește și: 

Superstoper! Radu Drăgușin, MVP la Genoa în Serie A: „Curajos în duelurile corp la corp, foarte bun și când anticipează pericolul"

Salah a luat decizia, după ce Al Ittihad i-a oferit lui Liverpool 233 de milioane de euro!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (6)
VardyParty
VardyParty  •  05 Septembrie 2023, 01:16
Postat de brentford pe 04 Septembrie 2023, 13:05

"l-a lovit cu capul în bărbie și în piept pe irlandez, care s-a ferit și agresiunea a rămas fără urmări." :)))))) Deci l-a lovit,dar s-a ferit si nimic nu s-a intamplat :)))) Jumatate,Jumatate... :))))) "Și, de la 20 de ani, scrie despre fotbal. Un devorator de sporturi pasionat de călătorii, muzică și artă." Mai putin devorator de logica in articolele scrise de dumnealui.

Cand e vorba de Giummi, devii un fel de Keano. E frumos asa? :)

laurkro
laurkro  •  04 Septembrie 2023, 16:13

L-a lovit in piept și in bărbie, dar agresiunea a rămas fără urmări. Nu ar fi mai bine sa va corecteze cineva inepțiile înainte de a le face publice? Întreb si eu.

gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2023, 14:28

a venit si "decontul" pt Keane... care pe teren era un macaelar ... uite ca in tribune, nu a mai fost el atat de cocos, ci suporterul :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează