INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Haos la Paris » Șase jucători ai lui PSG s-au ridicat împotriva lui Mbappe după ultimele lui declarații

Kylian Mbappe // Foto: Imago
Kylian Mbappe // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 08 iulie 2023 20:32 / Actualizat sambata, 08 iulie 2023 22:41

Vestiarul campioanei Franței a reacționat la nemulțumirea lui Kylian Mbappe, golgheterului echipei, ales de France Football cel mai bun jucător al sezonului trecut. „Echipa nu mă ajută prea mult”, s-a plâns atacantul de 24 de ani. Doi dintre cei care-l contestă sunt nou veniți.

Este din nou o vară fierbinte la Paris. Și telenovela Mbappe oferă tot mai multe intrigi și răsturnări de situație. Ultima veste este oferită de RMC Sport, care a dezvăluit că este haos în capitala Franței la echipa lui Luis Enrique. Șase jucători ai campioanei s-au revoltat după ultima ieșire mediatică a golgheterului din Ligue 1 și s-au pronunțat împotriva lui, iar doi dintre aceștia ar fi nou veniți pe Parc des Princes. 

Declarația a fost transmisă președintelui Nasser Al-Khelaifi în această dimineață, împreună cu reacția acestora, „este o insultă pe care a adus-o clubului.”

Al-Khelaifi, necruțător cu Mbappe: „Am fost șocat și dezamăgit. Are două săptămâni la dispoziție!”
FRANȚA
Al-Khelaifi, necruțător cu Mbappe: „Am fost șocat și dezamăgit. Are două săptămâni la dispoziție!”

Mbappe se plânge că nu poate lua Liga cu PSG

Atacantul de 24 de ani s-a plâns public că jucând la Paris nu este ajutat prea mult să-și pună în valoare performanțele sale și, în consecință, PSG nu mai ajunge în fazele avansate ale Ligii Campionilor, trofeu ce devine tot mai inaccesibil parizienilor. 

Președintele clubului a caracterizat aceste declarații ca șocante și ca o lipsă de respect față de colegii actuali, dar și pentru cei abia veniți, antrenor și fani. „Dacă așa gândește Mbappe, atunci de ce nu pleacă de la PSG acum?”, e mesajul lui Nasser Al-Khelaifi, care i-a dat ultimatum până pe 31 iulie să ia o decizie finală.

Mbappe Ia 150 de milioane de euro și pleacă liber

Strategia lui Kylian este să nu prelungească angajamentul scadent în 2024 și să plece atunci liber, perspectivă de neconceput pentru președintele clubului. „Nu vom permite să-l pierdem gratis pe cel mai bun jucător din lume”

Dacă ar pleca vara viitoare, Kylian ar încasa 150 de milioane de euro - 70 de milioane ca salariu plus 80 de milioane, a doua parte a bonusului de fidelitate -, prima, de 40 de milioane, urmând a fi achitată în următoarele săptămâni.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Prima antrenoare din istoria fotbalului englez masculin » Ce echipă a preluat

S-au semnat actele! Barcelona își aduce număr 9 » Catalanii plătesc mai mult decât suma inițială

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (6)
Nicolas
Nicolas  •  09 Iulie 2023, 12:15

Asta e cel mai nesuferit si mai arogant fotbalist care exista. TOATA echipa PSG si TOATA echipa Frantei joaca doar pentru el. Uitati -va ce atitudine are pe teren cand nu îi convine ceva ! Cata nesimtire zace in el e incredibil bufonul

Str82HeIL
Str82HeIL  •  09 Iulie 2023, 10:01
Postat de fantasma pe 08 Iulie 2023, 23:39

PSG si Manchester City au nenorocit preturile fotbalistilor cu petrodolarii lor.

Hmm nu știu ce sa zic de City... au cumpărat dar ca balanța cumpărare-vânzare sunt mult peste Real. Au scos și profit spre deosebire de Real. Sincer nu știu cum de Real nu e în situația Barcelonei

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  09 Iulie 2023, 08:54
Postat de fantasma pe 08 Iulie 2023, 23:39

PSG si Manchester City au nenorocit preturile fotbalistilor cu petrodolarii lor.

Eu zic ca daca te uiti la Mancester City, o sa observi ca nu au facut mai mult rau decat au facut cei de la Real! Si prin asta spun, ca nu au creat inflatia pe care au creat-o cei de la PSG. Manchester este cumpatata in a plati sume exorbitante, precum a facut PSG cu Neymar in 2017.....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează