INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Șoc pentru un star de la Liverpool! Hoții i-au spart casa în timp ce sărbătorea câștigarea titlului

Casa lui Fabinho (dreapta), mijlocașul lui Liverpool, a fost jefuită în noaptea de miercuri spre joi, când el sărbătorea împreună cu coechipierii câștigarea titlului.
Casa lui Fabinho (dreapta), mijlocașul lui Liverpool, a fost jefuită în noaptea de miercuri spre joi, când el sărbătorea împreună cu coechipierii câștigarea titlului.

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 11:25 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 11:25

Casa lui Fabinho, mijlocașul lui Liverpool, a fost jefuită în noaptea de miercuri spre joi, când el sărbătorea împreună cu coechipierii câștigarea titlului.

Hoții sunt oameni care nu iau pauză niciodată. Iar cei din Liverpool, nici măcar atunci când echipa fanion a orașului sărbătorește un nou titlu de campioană, după 30 de ani. Brazlianul Fabinho a aflat-o în noaptea de miercuri spre joi, undeva pe la 4 dimineața, când s-a întors acasă de la petrecerea de titlu a "The Reds"-ilor.

Ajuns în fața locuinței, el a constatat că fusese "călcat" de băieții cu mâna lungă și a chemat poliția. Bilanțul jafului? Jucătorului îi lipseau mai multe bijuterii, dar și un Audi RS6. Măcar mașina a fost găsită câteva ore mai târziu, abandonată undeva în Wigan.

Fabinho nu-i singurul jucător al lui Liverpool care a pățit-o în timp ce era cu echipa. Sadio Mane a fost jefuit în 2019, în cursul unui meci de Champions League, contra lui Bayern. Iar lista poate continua cu Dejan Lovren, Roberto Firmino, Pepe Reina, Daniel Agger și Jerzy Dudek.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alex Mitriță, calificare dramatică în play-off din MLS! Golul decisiv, marcat din penalty în minutul 90+1

Verdict amânat în Serie A! Juventus pierde cu Udinese după ce a avut 1-0

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează