INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NUNTĂ

Un vicecampion mondial s-a însurat cu o cunoscută cântăreață croată » Surpriza mirelui! 

Articol de - Publicat luni, 23 iulie 2018 11:28

Croatul Vedran Corluka s-a căsătorit cu Franka Batelic, reprezentanta Croației la ultimul Eurovision. Modric și Perisic au fost printre invitați. După nuntă, Corluka și-a anunțat soția: ”Îmi pare rău, Franka. Fără lună de miere”

Vedran Corluka, 32 de ani, a mai avut un motiv de sărbătoare. După medalia de argint de la Mondial, apărătorul în vârstă de 32 de ani s-a căsătorit cu iubita sa, Franka Batelic, 26 de ani, o cunoscută cântăreață, reprezentanta Croației la ultimul Eurovision. 

Au ales ca loc pentru petrecere hotelul Meneghetti, din Bale, un orășel aflat în provincia Istria (pe malul Mării Adriatice) cu două limbi oficiale: croata și italiana. Printre invitați, vicecampionii mondiali Luka Modric și Ivan Perisic.

După nuntă, Vedran, care a jucat meciul 100 la națională în spectaculosul 3-0 contra Argentinei, i-a făcut o surpriză proaspetei sale soții. "Îmi pare rău, Franka. Fără lună de miere pentru noi. Back to business. Moscova, sunt pe drum". 
Era deja în avion, gata să reia pregătirea cu Lokomotiv, campioana Rusiei. 

 

103selecții a adunat Vedran Corluka la naționala Croației, pentru care a marcat 4 goluri

42de meciuri a jucat Corluka la toate selecționatele de juniori și tineret ale Croației

416partide are Corluka în carieră la echipele de club: Inter Zapresic, Dinamo Zagreb, Manchester City, Tottenham, Leverkusen și Lokomotiv Moscova 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează