INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Basarab Panduru, afirmații în premieră: „Mi-au spus că trebuie să plec repede în Brazilia. Nu știu ce mă aștepta”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 20:00

Barasab Panduru (49 de ani), fostul mijlocaș de la Steaua, Benfica și Porto, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, care se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00 pe GSP.RO.

Panduru, în prezent expert TV, a afirmat că a fost la un pas să plece în Brazilia, în momentul în care era jucătorul celor de la Benfica.

„Am fost pe punctul să semnez cu Internacional Porto Alegre. De fapt, am avut două situații în care puteam să plec în Brazilia. Au mai fost jucători care de acolo au făcut carieră și au ajuns pe la Real Madrid. Prima dată au venit la mine și mi-au spus că trebuie să plec repede la Fluminense. Mi-am zis: «Unde mă duc? Cum mă duc?». N-am vrut!”, a declarat Panduru.

Basarab Panduru: „M-am înțeles bine cu Paulo Autuori la Benfica până la un punct”

„A doua oară a fost când a venit la Benfica un antrenor Paulo Autuori. M-am înțeles bine cu el până la un punct. Am jucat, după n-am mai jucat și nu mi-a spus de ce. Afară nu-ți spune nimeni nimic. El a plecat de la Benfica la Internacional Porto Alegre.

A început campionatul, dar, după vreo cinci etape în care nu câștigase niciun meci, oamenii au început să ardă steagurile. Era nebunie. A plecat el și-așa n-am mai ajuns nici eu. Eram foarte aproape. Nu pot să regret ceva pentru că nu știam ce mă așteaptă.

Nici nu știam de la alți jucători cum era campionatul. Dacă rămânea Autuori antrenor, poate mă duceam. Îmi părea rău pentru că era un antrenor care mă dorea. E foarte important ca antrenorul să te dorească. Ai mai multe șanse să faci treabă”, a mai spus Pandi.

„Eu când am ajuns la Benfica m-a dorit Artur Jorge. În primul meci n-am jucat, nici nu mai știu de ce, dar în al doilea am fost direct titular. În meciul cu Tirsense am dat gol și echipa a câștigat. Dar l-au dat afară după un egal cu Guimaraes.

Cu el am avut o șansă mai mare să joc. După au venit alții care-și aduceau ei ce voiau. Dacă era englez, venea cu șapte, opt englezi. Dacă antrenorul era brazilian, venea cu opt, zece brazilieni. E foarte greu, iar acolo antrenorii decid” 
- Basarab Panduru

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU PANDURU

vezi și:

EXCLUSIV Răzvan Burleanu îl vrea pe Cristi Chivu! Ce plan are FRF pentru pentru fostul fundas

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează